POZVÁNKA: Vimperský Frňák potěší zejména děti

POZVÁNKA: Vimperský Frňák potěší zejména děti

Letní sezóna v našem městě se nemůže obejít bez tradičního festivalu Vimperský Frňák. Ten se uskuteční v pátek 7.  a v sobotu 8. srpna ve vimperském letním kině a na své si přijdou zejména děti.

V programu jsou pro ně hned čtyři pohádky. O zábavu se postará také pražský Cirkus Kohoutegg. Chybět nemůže ani tradiční improvizování, které si v pátek budete moci vyzkoušet na vlastní kůži. Pro ty starší je pak připraveno kvízování o deskové hry, komiksy a další drobné ceny. Nikdo nepřijde zkrátka. Páteční večer bude ve znamení country folkové hudby od kanadsko-irského dua Bookie Baker, kterou při záři měsíce vystřídají místní poetové. Sobotní večer a vlastně celý festival zakončí představení Racek podle A. P. Čechova.

V čase mezi představeními se můžete pokochat výstavou českého tvůrce koláží TMBK nebo si vyzkoušet některou z deskových her a komiksů.

Vstupné na oba dny je 80 korun za dospělého a 50 korun za dítě. Návštěvou Frňáku navíc podpoříte Centrum Paraple, kterému poputuje pět korun z každé vstupenky a celý výtěžek z kvízování.

Tak neváhejte a zapište si do kalendářů: V pátek 7. srpna startujeme v 17 hodin a v sobotu již v 15 hodin.

Tým Vimperského Frňáku 

0 0 votes
Hodnocení článku
Odebírat
Upozornit na
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře