HASIČSKÝ ZÁCHRANNÝ SBOR – JIHOČESKÝ KRAJ: Nedávné výjezdy k událostem na Prachaticku

HASIČSKÝ ZÁCHRANNÝ SBOR – JIHOČESKÝ KRAJ: Nedávné výjezdy k událostem na Prachaticku

Pondělí 27. července

8:40 Technický zásah – Ve Zdíkově, části obce Masákova Lhota odstranila profesionální jednotka ze stanice Vimperk hnízdo nebezpečného hmyzu.

Úterý 28. července

10:14 Záchrana osoby – Profesionální hasiči ze stanice Vimperk vyjeli do Bošic, části obce Budilov k vyproštění ruky pracovníka z balíkovače na seno. Když hasiči přijeli na místo, byla ruka již vyproštěna.

14:13 Záchrana zvířete – K záchraně kotěte ze stromu byla prachatická profesionální jednotka vyslána do Ktiši, části obce Tisovka. Jednotka na místo nedojela, kotě spadlo ze stromu samo.

16:16 Technický zásah – V Pivovarské ulici ve Vimperku snesli místní profesionální hasiči na žádost ZZS pacienta do sanitky.

19:00 Technický zásah – Stejná jednotka pak zasahovala v Krátké ulici ve Vimperku u nouzového otevření dveří bytu.

19:23 Technický zásah – Další nouzové otevření dveří bytu provedli prachatičtí profesionální hasiči, a to v Horní ulici v Prachaticích.

Středa 29. července

6:01 Technický zásah – Úklid vozovky poté, co se v Budějovické ulici ve Volarech, uvolnilo silo, zajistila profesionální jednotka ze stanice Vimperk a místní dobrovolná jednotka.

6:11 Technický zásah – Prachatická profesionální jednotka postavila v Prachaticích stany – odběrová místa určená pro testování na Covid-19.

(vm)

 

 

 

0 0 votes
Hodnocení článku
Odebírat
Upozornit na
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře