VACOV: Pozvánka na 7. Fotbalohraní

VACOV: Pozvánka na 7. Fotbalohraní

 

Vacovské Fotbalohraní je fotbalové utkání mezi týmem Sportovního klubu Vacov a týmem Real Top Praha, který je složen ze známých osobností a celebrit, jako jsou herci, zpěváci, sportovci a podobně.. Jedná se o charitativní akci zaměřenou na finanční podporu postižených dětí a podporu výchovy mládeže, v obci Vacov a v jejím okolí.

Sobota 18. července od 15 hodin

Letošní ročník je již sedmý v pořadí a doposud bylo rozdáno 260 000 Kč na dobročinné účely. Po akci bude následovat koncert kapely Tros Discotequos, ve složení Vojta Dyk, Jakub Prachař a Jan Maxián, kteří dříve tvořili část velmi známé skupiny Nightwork. Více info v události “Tros Discotequos Vacov 2020

Vzhledem k častým dotazům a spekulacím jsme se rozhodli upřesnit systém vstupného, který platí pro obě části námi pořádané akce. Celá akce nese název 7. Fotbalohraní, jehož SOUČÁSTÍ je koncert skupiny Tros Discotequos. Nepořádáme tedy dvě akce, ale jednu akci se dvěma částmi.
Na Fotbalohraní máme vstupné stanovené stejně jako v minulém roce 150 Kč dospělí a 50 Kč děti do 120 cm výšky.
Nebo se zde nabízí druhá možnost vstupenky na OBĚ ČÁSTI akce, kde už ale nerozlišujeme děti do 120 cm a ostatní návštěvníky, ale platí zde jednotné vstupné, které bylo stanoveno na 350 Kč v předprodeji na Ticketmaster a nebo 400 Kč na místě u vstupu.
Vstupenka na koncert skupiny Tros Discotequos běžně stojí 500-700 Kč, byla by tedy hloupost zavádět ještě další sníženou výši pro vstup pouze na koncert a nebo ještě zohledňovat děti, jelikož už tak je tato cena velmi nízká…

Konečný ceník tedy vypadá následovně:
Dospělí – Fotbalohraní 150 Kč
Děti do 120 cm – Fotbalohraní 50 Kč
Děti i dospělí Fotbalohraní + koncert (předprodej) 350 Kč
Děti i dospělí Fotbalohraní + koncert (na místě) 400 Kč

Pečlivě proto předem zvažte, zdali chcete navštívit pouze Fotbalohraní a nebo půjdete i na koncert a případně předem zakupte vstupenky na ticketmaster.
Předprodej pro nás totiž plní hlavně funkci, aby jsme vůbec měli nějakou představu o tom, kolik návštěvníků přibližně dorazí a mohli jsme se na akci odpovídajícím způsobem i připravit.

FB – Vacovské fotbalohraní

 

 

 

 

 

 

 

0 0 votes
Hodnocení článku
Odebírat
Upozornit na
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře