RECEPTY ZE ŠUMAVSKÉ VESNICE: Zeleninová omáčka

RECEPTY ZE ŠUMAVSKÉ VESNICE: Zeleninová omáčka

 

1 kg rajčat, 1 kg bílých paprik, 1/2 kg cibule, 2 pálivé papriky, 4 stroužky česneku, 3 lžíce cukru, 3 lžičky soli, 1 lžíce hořčice, 1/2 lžičky mletého pepře, 1 dl oleje

Všechny suroviny pomeleme nebo lehce promixujeme, přidáme koření, cukr, sůl a hořčici. Na mírném plamenu vaříme 1/2 hodiny. Na závěr zamícháme olej a horké plníme do skleniček. Uzavřeme, otočíme dnem vzhůru a necháme vychladit.

Připravuje: Lucie KOHOUTOVÁ

 

 

 

 

0 0 votes
Hodnocení článku
Odebírat
Upozornit na
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře