ČESKÉ BUDĚJOVICE: Podrobné informace o podmínkách slev na ubytování v jižních Čechách...

ČESKÉ BUDĚJOVICE: Podrobné informace o podmínkách slev na ubytování v jižních Čechách získají zájemci na nové infolince

 

Mimořádný zájem veřejnosti vyvolal projekt kraje na podporu turismu v jižních Čechách. Jihočeská centrála cestovního ruchu (JCCR) proto nově zveřejnila kontaktní informace, na kterých se turisté dozvědí, za jakých podmínek lze slevu na ubytování a vstupné získat.

Turisté ušetří nejen návštěvou krajských organizací, ale do kampaně se postupně zapojuje celá řada soukromých atraktivit, kterým sice nebude sleva finančně kompenzována, ale jsou součástí kampaně Léto v jižních Čechách, která má mediální hodnotu více než 1,5 milionu korun.

 

Telefonická linka JCCR je k dispozici denně, včetně víkendů, od 8 do 20 hodin, e-mailová adresa pak nepřetržitě.

Infolinku obsluhuje vždy pouze jeden proškolený operátor. Zájemcům z řad podnikatelů, kteří se do projektu chtějí zapojit s nabídkou služeb proto doporučujeme, aby raději kontaktovali přímo produktového manažera turistické oblasti, do které spadají. Seznam kontaktů je na tomto odkazu,“ upozornil ředitel Jihočeské centrály cestovního ruchu Jaromír Polášek a dodal, že nejpřesnější informace by měly být známy koncem příštího týdne, po zasedání rady kraje. Ta bude konečnou podobu projektu, včetně konkrétních podmínek, schvalovat.

Na webu leto.jiznicechy.cz vznikne během tohoto týdne záložka s dalšími informacemi.

Projekt, který chce české rodiny lákat do jižních Čech formou slev na ubytování i vstupné, schválilo minulý týden zastupitelstvo kraje. Na slevy pro ubytování v penzionech a hotelech na území Jihočeského kraje je z krajského rozpočtu uvolněno 30 milionů korun, pro slevy na vstupné pak devět a půl milionu. Dovolená v našem kraji tak v tomto roce vyjde výrazně levněji než jinde.

(tzjč)

 

 

 

 

0 0 votes
Hodnocení článku
Odebírat
Upozornit na
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře