HASIČSKÝ ZÁCHRANNÝ SBOR – JIHOČESKÝ KRAJ: Nedávné výjezdy k událostem na Prachaticku

HASIČSKÝ ZÁCHRANNÝ SBOR – JIHOČESKÝ KRAJ: Nedávné výjezdy k událostem na Prachaticku

Čtvrtek 19. března

14:35 Požár – Bez vzniklé škody byl uzavřen požár trávy, která hořela na ploše přibližně 50 m2 v Prachaticích. Požár uhasila místní profesionální jednotka.

16:26 Technický zásah – Vimperská profesionální jednotka byla společně s jednotkou SDH obce Strážný vyslána ve Volarech do Jedlové ulice, kde byl ohlášen požár osobního auta. Hasiči na místě průzkumem zjistili, že auto nehoří, že jde o závadu na turbu.

18:43 Únik nebezpečných látek – Po technické závadě vyteklo v Prachaticích, části obce Libínské Sedlo větší množství nafty. Po odtažení kamiónu úklid vozovky zajistila profesionální jednotka ze stanice Prachatice.

 

Pátek 20. března

12:04 Požár – Požár vzniklý při pálení klestu hasila u obce Horosedly profesionální hasiči ze stanice Vimperk společně s jednotkou SDH obce Čkyně. Požár je beze škody.

 

Sobota 21. března

5:44 Technický zásah – ZZS zažádala o pomoc s transportem pacienta z domu do sanitky. Zásah v ulici K Rokli ve Vimperku provedla vimperská profesionální jednotka.

8:07 Technický zásah – V Prachaticích v ulici Pod Hradbami provedli prachatičtí profesionální hasiči nouzové otevření dveří bytu.

(vm)

 

 

 

 

0 0 votes
Hodnocení článku
Odebírat
Upozornit na
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře