LIPNO NAD VLTAVOU: Před víkendem: Vítr přivál do Skiareálu Lipno čerstvý sníh...

LIPNO NAD VLTAVOU: Před víkendem: Vítr přivál do Skiareálu Lipno čerstvý sníh i novou kyvadlovou dopravu

 

Až 50 centimetrů sněhu leží na téměř sedmi kilometrech otevřených sjezdovek ve Skiareáu Lipno. K technickému sněhu připadlo několik centimetrů sněhu čerstvého a podmínky pro lyžování jsou stále skvělé.

Otevřené jsou sjezdovky Jezerní, Spojovací, Promenádní, Lišáka Foxe, Dámská, Pánská a také měřený slalom k Yettimu. K dispozici jsou lanovky Lipno Express, Promenádní a Střecha. V provozu jsou rovněž pojízdné koberce v dětském lyžařském výukovém hřišti Fox parku, kam je vstup všem zdarma.

Skipas za dvacku pro zamilované

Výborné podmínky pro lyžování ocení jistě všichni návštěvníci našeho skiareálu, a to nejen Ti zaláskovaní. „Všichni zamilovaní by si rozhodně neměli nechat ujít večerní lyžování v den sv. Valentýna. Každý z párů, který si dá na pokladnách polibek, pak obdrží druhý skipas na večerko za 20 korun. Některé polibky jsou skutečně vášnivé,“ popsala tradiční valentýnskou akci ve Skiareálu Lipno event manažerka Olga Kneiflová.

Z parkoviště P2 jezdí kyvadlově skibus

Pro větší komfort všech návštěvníků Skiareálu Lipno zavádíme novou kyvadlovou dopravu. Ke stávajícímu centrálnímu parkovišti P1 přibyla další dvě nová parkoviště, která jsou označena P2 a P3. Nové parkoviště P3 nabízí pohodlný přístup ke sjezdovce Jezerní. Parkoviště P2 je napojeno na kyvadlovou linku nového Skibusu. Ten odtud vyjíždí poprvé v 10.00 hod. Z hlavního parkoviště P1, pak pojede poslední spoj na parkoviště P2 v 16.50 hod. Skibus jezdí vždy v sobotu a v neděli, a to zdarma.

 

Text a foto: (ok)

 

 

 

0 0 votes
Hodnocení článku
Odebírat
Upozornit na
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře