LIPNO NAD VLTAVOU: Je tu dobrá zpráva pro lyžaře. Sezóna ve Skiareálu...

LIPNO NAD VLTAVOU: Je tu dobrá zpráva pro lyžaře. Sezóna ve Skiareálu Lipno začne v sobotu 21. prosince

 

Dobrá lyžařská zpráva přišla z jižní Šumavy. I přes extrémně nepříznivé klimatické podmínky začne letošní zimní sezóna ve Skiareálu Lipno již tuto sobotu 21. prosince. Lyžovat se bude na sjezdovce Spojovací a Jezerní, k dispozici bude zároveň lyžařské výukové hřiště Fox park, patřící ke špičce svého druhu v ČR.

„Vzhledem k současnému počasí se nám podařilo připravit a uchovat dostatek sněhu a jsme rádi, že se zařadíme mezi ty areály, které zvládly i přes tuto klimatickou nepřízeň otevřít. Další dobrou zprávou pro lyžaře je, že jezdit se bude za ceny vedlejší sezóny,“ uvedl ředitel obchodu a marketingu Jiří Falout s tím, že se rozjede lanovka Lipno Express a pojízdné kouzelné koberce ve Fox parku.

Sníh dále leží na sjezdovkách Dámská a lišáka Foxe. Ty ale zůstanou zatím uzavřeny. „Věříme, že až se počasí umoudří, tak i ty v brzké době zprovozníme,“ doplnil Falout.

V sobotu se tak mohou zejména malí lyžaři těšit i na zdobení stromečku s lišákem Foxem ve Fox parku. „V 11 hodin si budou moci všichni vyrobit v salonku Chaty Lanovka vánoční řetězy a ozdobit si perníčky. Ve 13 hodin se pak přesuneme do Fox parku, kde budeme s Foxem zdobit stromek a ve 14 hodin si pak u něj zazpíváme koledy. Chybět nebude ani dětský punč,“ uzavřel Falout.

Skiareál Lipno bude od soboty v provozu denně od 8.30 do 16.00 hodin, zatím bez večerního lyžování. Otevřeny budou také půjčovna lyžařského vybavení Intersport rent, prodejna Intersport a lyžařská škola Skischool Lipno.

Text a foto (z loňské sezony): (tzli)

 

 

 

 

0 0 votes
Hodnocení článku
Odebírat
Upozornit na
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře