LIPNO NAD VLTAVOU: Zahájení nové zimní sezóny ve skiareálu se o týden...

LIPNO NAD VLTAVOU: Zahájení nové zimní sezóny ve skiareálu se o týden posune. Je málo sněhu

 

O týden se posune zahájení letošní zimní sezóny ve Skiareálu Lipno. Místo plánované soboty 14. prosince se tak lyžaři dočkají otevření lipenských sjezdovek patrně v příštím týdnu. Pravděpodobným termínem je pátek 20. nebo sobota 21. prosince.

„Chceme nabídnout perfektní svezení na skvěle upravených sjezdovkách. K tomu potřebujeme ještě více sněhu než doposud. Děláme ovšem vše proto, aby se lidé dočkali lyžovačky co možná nejdříve. Přesný datum otevření dáme včas všem příznivcům Lipna vědět. Pravděpodobným termínem je pátek 20. nebo sobota 21. prosince,“ vysvětlil obchodní a marketingový ředitel Skiareálu Lipno Jiří Falout.

Skiareál Lipno spustil sněžná děla poprvé v noci v sobotu 30. listopadu. Děla nasněžila do pátku zásoby sněhu. O víkendu přišlo oteplení. Zasněžovací systém se spustil opět v noci na středu.

V sobotu 14. prosince plánoval Skiareál Lipno tradiční akci, a to Slavností zahájení sezóny s doprovodným programem, které tak bylo zrušeno. Další sobotu 21. prosince, pokud bude areál v provozu, se lyžaři budou moci těšit na zdobení stromečku s lišákem Foxem.

Text a foto: (jf)

 

 

 

0 0 votes
Hodnocení článku
Odebírat
Upozornit na
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře