VÝZVA: Dopravní policisté žádají o informace případné svědky dopravních nehod

VÝZVA: Dopravní policisté žádají o informace případné svědky dopravních nehod

Dopravní policisté žádají svědky o informace k dopravní nehodě, ke které došlo v době od 19:00 hodin dne 25.11.2019 do 09:00 hodin dne 28.11.2019 na parkovišti v ulici Italská v Prachaticích.

Z dopravní nehody je důvodně podezřelý dosud neustanovený řidič dosud nezjištěného vozidla, který se nechoval ohleduplně a ukázněně, aby svým jednáním neohrozil život, zdraví nebo majetek jiných osob ani svůj vlastní, následkem čehož narazil do levé zadní části zde zaparkovaného osobního vozidla Škoda Fabia. Po dopravní nehodě řidič na místě nezastavil a nehodu následně neoznámil. Hmotná škoda na vozidle Škoda Fabia je odhadem 10 000 korun.

 

Dopravní policisté žádají svědky o informace k dopravní nehodě, ke které došlo dne 26.11.2019 v době od 06:50 do 15:30 hodin na parkovišti před domem v ulici Nad Stadionem ve Vimperku.

Z dopravní nehody je důvodně podezřelý dosud neustanovený řidič dosud nezjištěného vozidla, který se nechoval ohleduplně a ukázněně, aby svým jednáním neohrozil život, zdraví nebo majetek jiných osob ani svůj vlastní, následkem čehož narazil do zde zaparkovaného osobního vozidla Ford Ranger, u kterého poškodil levé zadní dveře a levý blatník. Po dopravní nehodě řidič na místě nezastavil a nehodu následně neoznámil. Hmotná škoda na vozidle Ford Ranger je odhadem 50 000 korun.

 

Dopravní policisté žádají svědky o informace k dopravní nehodě, ke které došlo dne 26.11.2019 v době od 08:30 do 11:30 hodin na parkovišti před domem v ulici Náměstí ve Volarech.

Z dopravní nehody je důvodně podezřelý dosud neustanovený řidič dosud nezjištěného vozidla, který se nechoval ohleduplně a ukázněně, aby svým jednáním neohrozil život, zdraví nebo majetek jiných osob ani svůj vlastní, následkem čehož narazil do zde zaparkovaného osobního vozidla Hyundai, u kterého poškodil zadní nárazník a zadní pravý světlomet. Po dopravní nehodě řidič na místě nezastavil a nehodu následně neoznámil. Hmotná škoda na vozidle Hyundai je odhadem 20 000 korun.

 

Dopravní policisté žádají případné svědky těchto dopravních nehod, aby je kontaktovali na služebně v ulici Pivovarská 4 v Prachaticích, telefonní číslo 974 236 254 nebo prostřednictvím tísňové linky 158. Děkujeme.

POLICIE ČR

 

 

 

0 0 votes
Hodnocení článku
Odebírat
Upozornit na
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře