POLICIE ČR: Motocyklista následky tragické dopravní nehody nepřežil

POLICIE ČR: Motocyklista následky tragické dopravní nehody nepřežil

 

Tragická dopravní nehoda se stala v úterý 15. října na silnici I/4 v obci Přední Zborovice. Krátce po půl čtvrté jela řidička (19 let) osobního vozidla tovární značky Renault Twingo ve směru od Volyně na Strakonice, kde v obci odbočovala vlevo. V tu chvíli jí do zadní části vozu narazil řidič (43 let) motorky tovární značky Honda CRF, jedoucí ve stejném směru.

Po nárazu utrpěl motorkář těžká zranění, kdy byl na místě ošetřován pracovníky Zdravotnické záchranné služby Jihočeského kraje a poté transportován leteckou zdravotnickou službou do nemocnice. Během převozu bohužel podlehl svým těžkým zraněním neslučitelných se životem.

Provoz na velmi frekventované komunikaci byl po dobu vyšetřování řízen kyvadlově, poté zcela zprovozněn v plném rozsahu.

Další okolností této nehody jsou předmětem vyšetřování uvedených dopravních expertů. Během třech dnů se jedná o další zbytečně vyhaslý život řidiče jednostopého vozidla. Od začátku roku se jedná o 57. oběť v našem kraji.

Lze jen připomenou, aby všichni účastníci silničního provozu dbali zvýšené opatrnosti a postupným ochlazování vzduchu a vozovky, mysleli na správné pneumatiky.

 

Text a foto: POLICIE ČR

 

 

 

 

 

 

0 0 votes
Hodnocení článku
Odebírat
Upozornit na
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře