POZVÁNKA: Zažijte Vimperk jinak

POZVÁNKA: Zažijte Vimperk jinak

Jak už asi každý ví, v sobotu 14. září se bude konat 3. ročník pouliční slavnosti Zažít Vimperk jinak! Začínáme v 9 hodin ráno a po celý den až do večera se v ulicích Pivovarská a Rožmberská můžete těšit na nejrůznější sportovní aktivity, tvořivé dílničky či charitativní bufet.

Na hlavní scéně se představí několik hudebních skupin a pro nejmenší jsou připravené dvě pohádky, první od 10 hodin s názvem Šivar a had (v provedení místního gymnaziálního divadelní souboru Spirála) a od 15,30 hodin pohádka Jak Maruška ke štěstí přišla (zahraje příbramský divadelní spolek Půlnoc).

Pro soutěživé je připraven od 12,30 hodin vědomostní kvíz! Soutěžit proti sobě může libovolné množství skupin o počtu minimálně čtyř osob. Během čtyř kol čeká na soutěžící osm různorodých témat, při nichž procvičí své znalosti, paměť a schopnost spolupracovat v týmu. Kvíz je určen spíše pro dospělé, ale najdou se i témata, kde může být i dětský člen týmu přínosem. Tak neváhejte, utvořte týmy a přijďte si zasoutěžit a pobavit se!

Od 15,30 hodin si nenechte ujít hodinovou komentovanou prohlídku města s Janou Kriškovou, která účastníky provede a seznámí s historií města. Sraz zájemců o prohlídku bude u výstavy o historii města (před ČSOB) .

Za připomenutí také stojí vystoupení Veroniky Spiegelové a jejího bandu, která zazpívá od 18,00 hodin. V rámci koncertu proběhne slavnostní zakončení půlroční charitativní sbírky pro vimperskou nemocnici, která se v průběhu roku 2019 uskutečnila pod záštitou neziskové organizace Show Your Help.

Toto a mnoho dalšího budete moci zažít, pokud v sobotu zavítáte do centra Vimperka.

Podrobný program najdete na plakátu, počasí jako vždy zajištěno. Tak neváhejte a přijďte se potkávat, bavit, pomáhat a užít si tak krásný den v ulicích Vimperka!

Těšíme se na vás..

VIMPERK ŽIJE!

 

 

 

 

0 0 votes
Hodnocení článku
Odebírat
Upozornit na
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře