MĚSTSKÁ POLICIE: Některé události z nedávných dnů, jak je vimperští strážníci zaznamenali...

MĚSTSKÁ POLICIE: Některé události z nedávných dnů, jak je vimperští strážníci zaznamenali ve své svodce

V ulici Pasovská byl odchycen pes. Psa si vyzvedl majitel.

 

• Hlídka MP si při hlídkové činnosti povšimla vozidla, které tvořilo překážku silničního provozu. Na místě zjištěno, že vozidlo má poruchu. Hlídka MP prováděla usměrňování silničního provozu. Vozidlo následně řidičem zaparkováno na nejbližší parkoviště s tím, že si zajistí odtah.

• Telefonicky bylo oznámeno ze strany OO PČR Vimperk, že u místní restaurace se nachází žena, která obtěžuje hosty. Po příjezdu hlídky MP na místo byla žena na odchodu. Na místě nezjištěno žádné protiprávní jednání.

• Operátorka MKDS oznámila že by se na autobusovém nádraží měla pohybovat nezletilá dívka která po hádce s matkou odešla z domu neznámo kam. Hlídka MP na místě nalezla nezletilou dívku, která byla následně předána matce.

 

Strážníkům bylo oznámeno vosí hnízdo na veřejném osvětlení u Kavárny ve Skále. Na místo přivolána HZS, která hnízdo odstranila.

 

Telefonicky oznámeno, že na silnici u kruhového objezdu leží velký černý pes. Pes nemohl na zadní nohy, proto byl převezen na veterinární ordinaci k ošetření, kde si ho následně převzala majitelka.

 

Text a foto: MĚSTSKÁ POLICIE VIMPERK

(Převzato z oficiálních webových stránek města, zveřejněno bez redakční úpravy textu.)

 

 

 

 

0 0 votes
Hodnocení článku
Odebírat
Upozornit na
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře