POLICIE ČR: Zloděj udělal v penzionu škodu odhadem za 400 tisíc korun

POLICIE ČR: Zloděj udělal v penzionu škodu odhadem za 400 tisíc korun

Policisté prachatického obvodního oddělení přijali včerejšího dne (ve středu 21. srpna) oznámení ve věci krádeže vloupáním do objektu již delší dobu neprovozovaného penzionu na č. p. 87 na severním okraji obce Libínské Sedlo.

Podle prvotního šetření zde pachatel či pachatelé po násilném vstupu odcizili zařízení a vybavení provozovny. Jednalo se například o chladicí box na nápoje, výčepní zařízení, umyvadla, toaletní mísy, matrace, televizory, obrazy, ale i dveře, elektroinstalaci, světla či požární hlásiče. Ke skutku či skutkům mělo dojít v době od začátku letošního roku do současné doby. Předběžná škoda je odhadnuta na částku 400 000 korun.

Žádáme tímto každého, zejména pak obyvatele obce Libínské Sedlo, kdo by mohl k objasnění tohoto případu poskytnout jakékoliv důvodné informace, a to jak k výskytu či identifikaci podezřelé osoby či osob, předpokládejme s odpovídajícími vozidly, stejně jako k bližšímu určení doby, kdy k uvedené trestné činnosti mohlo docházet, aby své poznatky a informace předali prachatickým policistům na jejich služebně v Pivovarské ulici či telefonní lince 974 236 700. Děkujeme.

POLICIE ČR

 

 

 

0 0 votes
Hodnocení článku
Odebírat
Upozornit na
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře