HASIČSKÝ ZÁCHRANNÝ SBOR – JIHOČESKÝ KRAJ: Nedávné výjezdy k událostem na Prachaticku

HASIČSKÝ ZÁCHRANNÝ SBOR – JIHOČESKÝ KRAJ: Nedávné výjezdy k událostem na Prachaticku

Pondělí 19. srpna

0:28 Technický zásah – Ve Hradební ulici v Prachaticích odstranila místní profesionální jednotka hnízdo nebezpečného hmyzu.

13:41 Technický zásah – Stejný zásah provedla tatáž jednotka také ve Slámově ulici v Prachaticích.

14:00 Technický zásah – Táborští profesionální hasiči vnikli v Havanské ulici v Táboře do uzavřeného bytu. Osobu uvnitř si převzala ZZS.

 

Úterý 20. srpna

1:51 Technický zásah – Za přítomnosti policistů otevřeli vimperští profesionální hasiči byt na náměstí Svobody ve Vimperku. Uvnitř bylo zabouchnuté malé dítě.

11:07 Technický zásah – Profesionální jednotka ze stanice Prachatice a vyprošťovací automobil z českobudějovické stanice byly povolány do Strážného, kde se v ranních hodinách na silnici I/4 převrátil nákladní vůz převážející skot. Přívěs vozu se převrátil mimo vozovku, kde pod její úrovní zůstal ležet. Událost od jejího začátku řešila Policie ČR, dobrovolná jednotka obce Horní Vltavice a povolaná odtahová služba. Zároveň se na místo dostavila veterinářka pro posouzení zdravotního stavu skotu. Provoz v místě převrácení policisté svedli do jednoho jízdního pruhu a řídí kyvadlově.

(vm)

 

 

 

0 0 votes
Hodnocení článku
Odebírat
Upozornit na
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře