LIPNO NAD VLTAVOU: Stezka korunami stromů oslaví sedmé narozeniny

LIPNO NAD VLTAVOU: Stezka korunami stromů oslaví sedmé narozeniny

 

Youtuberka a muserka Mína, zpěvák Martin Maxa nebo kejklíř Půpa oslaví spolu s návštěvníky sedmé narozeniny Stezky korunami stromů Lipno.

„V sobotu 20. července 2019 je pro všechny návštěvníky a hlavně rodiny s dětmi připravena celodenní narozeninová oslava. Program je pečlivě připraven pro děti a jejich rodiče. Jedním z vrcholů oslav bude krájení dortu youtuberkou Mínou, a to přesně v 13:30 hodin. Následovat bude vystoupení Martina Maxy,“ láká na Lipno mluvčí areálu Vojen Smíšek.

Lipenská Stezka korunami stromů byla otevřena jako první v ČR. Dřevěný chodník měří 675 metrů a vine se až na vrchol čtyřicetimetrové vyhlídkové věže. Díky bezbariérovosti se Stezka korunami stromů Lipno stala oblíbeným výletním cílem pro všechny věkové skupiny.

„Mína je jedna z nejpopulárnějších českých youtuberek a řadí se do skupiny tzv. muserů. Sledovanost jejích videoklipů na Youtube je v milionech zhlédnutí, např. její klip Basic Boy se stal nejsledovanějším klipem roku 2018. Mína má také obrovskou základu na Instagramu a sociální síti Tik Tok,“ upřesňuje Vojen Smíšek.

Martin Maxa naopak potěší spíše maminky. Na Lipně zazpívá své nejznámější hity, jako jsou C´est la vie, Ráno v ulicích, Zimostráz a další.

„Všichni, kteří ke Stezce dorazí, se mohou těšit na obří narozeninový dort,“ připomíná Vojen Smíšek a dodává, že se dostane opravdu na každého. Program začíná v 11 hodin přímo pod Stezkou korunami stromů. Z centrálního parkoviště se tam můžete dostat buď lanovou dráhou nebo speciálním Stezkabusem. Ke Stezce vede i značená cesta, která je vhodná pro kočárky.

O Stezce korunami stromů Lipno:

Celková délka stezky 675 m

Výška vyhlídkové věže 40 m

Počet podpěr 75

Průměr věže 24 m

Šířka lávky 2,5 m

Suchý tobogán 52 m

Program – sobota 20. července 2019:

11:00 – Kejklíř Půpa

11:30 – Martin Maxa

12:00 – Fakír a kouzelník Petr Braun

12:30 –  Pohádka lišáka Foxe

13:00 – Kejklíř Půpa

13:30 – Narozeninový dort & Mína

14:30 – Martin Maxa

15:00 – Fakír a kouzelník Petr Braun

15:30 – Kejklíř Půpa

 

Text a foto: (vs)

 

 

 

 

0 0 votes
Hodnocení článku
Odebírat
Upozornit na
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře