ZASEDALA RADA MĚSTA: Uzavřela smlouvy, zadala zakázky, vydala jednací řád aj.

ZASEDALA RADA MĚSTA: Uzavřela smlouvy, zadala zakázky, vydala jednací řád aj.

 

Rada města Vimperk na svém zasedání 24. června kromě jiného projednala a schválila (přinášíme doslovnou citaci usnesení bez redakční úpravy):

Usnesení č. 558
Rada města rozhodla uzavřít nájemní smlouvu s dohodou o narovnání pro kamerový bod „Hotel Vltava“ se společností INVEPRO s. r. o. se sídlem: Kaplířova 62, 385 01 Vimperk, dle předloženého návrhu.

Usnesení č. 559
Rada města na základě zprávy o hodnocení nabídek, kterou pořídila hodnotící komise na zakázku malého rozsahu na stavební práce: „Vimperk, ulice Slunečná – ZTV” rozhodla zadat výše uvedenou veřejnou zakázku společnosti Stavební firma HUKO s. r. o., náměstí 14. října 1307/2, Praha 5. Tato nabídka byla vyhodnocena jako nabídka s nejnižší nabídkovou cenou.

Usnesení č. 561
Rada města na základě zprávy o hodnocení nabídek, kterou pořídila komise pověřená zadavatelem k provádění úkonů souvisejících se zadávacím řízením na veřejnou zakázku malého rozsahu na stavební práce: „Vimperk, ulice Brantlova – ZTV na pozemcích parc. č. 1685/1, 1719/4 a 1719/1 v k. ú. Vimperk”, rozhodla zadat výše uvedenou veřejnou zakázku účastníkovi zadávacího řízení KVINT Vlachovo Březí s. r. o., Konopiště 45, Vlachovo Březí, jehož nabídka byla vyhodnocena jako ekonomicky nejvýhodnější a ekonomická výhodnost nabídek byla hodnocena podle nejnižší nabídkové ceny.

Usnesení č. 574
Rada města zastupující město Vimperk jako vlastníka pozemku parc. č. 444 v k. ú. Vimperk souhlasí s umístěním mobilních toalet pro návštěvníky Vimperského zámku na části tohoto pozemku v období od 27.06.2019 do 06.10.2019. Souhlas je udělen Národnímu památkovému ústavu, územní památkové správě v Českých Budějovicích.

Usnesení č. 581
Rada města rozhodla nakládat s budovou bez čp./če. – jiná stavba, postavenou na parc. st. č. 99 v k. ú. Hrabice, dle předložené žádosti V. Sch., ve smyslu jejího prodeje a pověřuje odbor hospodářský a bytový přípravou podkladů pro zveřejnění záměru prodeje tj. zajištění ocenění této stavby.

Usnesení č. 582
Rada města v souladu s § 101 odst. 4 zákona č. 128/2000 Sb. o obcích, v platném znění, vydává Jednací řád rady města a komisí rady města s platností od 01.07.2019 a pověřuje starostku a místostarostu města jeho podpisem.

Usnesení č. 584
Rada města rozhodla uzavřít Příkazní smlouvu o výkonu funkce městského architekta s Ing. arch. René Dleskem, Ph.D., Holečkova 86, Praha 5 – Smíchov, na dobu neurčitou, dle předloženého návrhu.

Usnesení č. 586
Rada města rozhodla uzavřít smlouvu o poskytnutí sponzorského daru mezi poskytovatelem OV Media s. r. o., Boubínská 483, Vimperk a příjemcem městem Vimperk, Steinbrenerova 6, Vimperk, na zajištění sportovní činnosti místních  sportovních organizací prostřednictvím města a její sportovní komise dle předloženého návrhu.

Usnesení č. 587
Rada města rozhodla uzavřít dodatek smlouvy o dílo č. 1 na zpracování změny č. 2 územního plánu Vimperk mezi městem Vimperk a Projektovým atelierem AD s. r. o., Hosín 165, Hluboká nad Vltavou, dle předloženého návrhu.

Usnesení č. 589
Rada města rozhodla zahájit výběr dodavatele zakázky malého rozsahu s názvem „Kvalitní úřad, spokojený občan – modenizace webových stránek města Vimperk“ formou přímého zadání v souladu s ustanoveními čl. IV. Vnitřní směrnice č. 1/2014 Zásady a postupy při zadávání veřejných zakázek. Administrací výběru dodavatele je pověřen Ing. Petr Samek.

(red)

Ilustrační foto: archiv (red) – Za krásnější Vimperk

Celý zápis z jednání (ve formátu PDF)

 

 

 

 

 

 

 

 

0 0 votes
Hodnocení článku
Odebírat
Upozornit na
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře