DĚTSKÉ CENTRUM ŠUMAVOUS: Prázdniny v lese

DĚTSKÉ CENTRUM ŠUMAVOUS: Prázdniny v lese

 

Vážení rodiče, rád bych vám přiblížil náš jedinečný program pro děti

Program je určen pro děti, které rády tráví svůj volný čas v přírodě. Spodní věková hranice je určena ne věkem, ale potřebujeme, aby si dítě dokázalo říci, že potřebuje na toaletu a bylo samostatné a nemuselo se vodit za ruku. Běžně máme v programu tříleté děti. Naopak horní hranice věku opět není omezena věkem, ale touhou si hrát a být v kolektivu. Dítě, které od pěti let tráví volný čas u displeje ve virtuálním světě s virtuálními kamarády, bude v programu otrávené a znechucené.

I když program probíhá každý den kromě víkendů, od 7:30 do 16:00, je možné umístit dítě již od 5:00, pokud rodiče potřebují do práce. Na druhou stranu můžete přivést dítě do 9:00, pokud nechcete, aby o prázdninách vstávalo brzy. Od 7:30 do 9:00 jsou děti na zahradě a krmí zvířátka, pracují v tvořivé dílně, případně hrají hry. V 9:00 je hra s ptákem Bambulákem, kde děti získávají Šumavousí tolárky, které si každý pátek mohou v Šumavousím jarmarku vyměnit za „potřebné“ věci. Po skončení hry se děti nasvačí a odcházejí do lesa. Někdy se vracejí na oběd zpět, ale většinou obědvají v lese při svých aktivitách. Konec programu je v 16:00, kdy děti přicházejí zpět z lesa. Občas se stane, že se zapomenou a přijdou o něco později.

Cena programu je:
1. až 5. den 350 Kč/den a dítě, sourozenci 300 Kč/den a dítě
6. až 15. den 300 Kč/den a dítě, sourozenci 280 Kč/den a dítě
16. až 30. den 280 Kč/den a dítě, sourozenci 250 Kč/den a dítě
31. až 45. den 200 Kč/den a dítě, sourozenci 150 Kč/den a dítě
Cena zahrnuje dopolední a odpolední svačinu, oběd, pitný režim po celou dobu programu, materiál na tvoření, pojištění dětí proti úrazu a pedagogický doprovod.

Dítě do programu vybavte oblečením do lesa podle aktuálního počasí a kompletním náhradním oblečením včetně obuvi. Věci zůstávají v klubovně a v případě potřeby se dítě převleče. Věci můžete uložit do krabice, velké tašky a podobně.
V případě potřeby vystavíme potvrzení nebo fakturu na proplacení zaměstnavatelem, zdravotní pojišťovnou, případně sociálním odborem.

Do programu nepožadujeme rezervace, prozatím jsme brali všechny děti, které k nám přišly. Pouze budeme rádi, pokud nám dáte vědět, např. emailem, že chcete dítě do programu umístit, abychom měli alespoň částečně přehled, kolik děti můžeme očekávat.

Fotografie z předchozích let naleznete na našem facebooku „šumavous.cz“ zde https://www.facebook.com/pg/Sumavous.cz/photos/?tab=album&album_id=1831092586973017. Každý den zveřejňujeme fotografie, aby rodiče mněly přehled co děti během dne dělaly a mohly si společně o tom vyprávět.

V případě jakýchkoliv dotazů mne neváhejte kontaktovat
Jirka Hujda – Šumavous
Tel.: 602 483 534
jirka@sumavous.cz

(jh)

 

 

 

 

0 0 votes
Hodnocení článku
Odebírat
Upozornit na
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře