MĚSTSKÁ POLICIE: Některé události z nedávných dnů, jak je vimperští strážníci zaznamenali...

MĚSTSKÁ POLICIE: Některé události z nedávných dnů, jak je vimperští strážníci zaznamenali ve své svodce

• Strážníkům bylo telefonicky oznámeno otevřené okno u vozidla Opel v ulici Pasovská. Následnou lustrací zjištěn majitel vozidla, který si okno uzavřel.

• Strážníkům byl telefonicky oznámen kouř v ulici Pivovarská nad pivovarem. Na místě hlídka MP zjistila, že zde muž pálí syrové větve. Jelikož toto jednání je zakázáno vyhláškou města. Muž oheň uhasil a jeho jednání bylo hlídkou řešeno na místě domluvou.

• Při běžné hlídkové činnosti byla hlídkou MP spatřena osoba, která odpovídala popisu hledané osoby. Strážníci z místní znalosti věděli, že je v pátrání. Hlídka MP ve spolupráci s asistenty prevence kriminality osobu zastavila a vyzvala k prokázání totožnosti. Po ověření údajů osoby se strážníkům potvrdilo, že je skutečně v hledáčku Policie ČR. Strážníci osobu předvedli na obvodní oddělení Policie ČR, kde byla předána k dalšímu opatření.

• Při běžné hlídkové činnosti na Vimperské pouti byla hlídka MP a APK požádána starší paní zda by ji doprovodila domů, že se ztratila. Hlídka MP společně s hlídkou APK doprovodila starší paní domů. O celé události byla informována dcera.

• Strážníkům telefonicky oznámila žena hlasitou hudební produkci vycházející z protějšího baru v ulici Nádražní. Hlídka MP kontaktovala obsluhu baru, která hudbu ztišila.

 

MĚSTSKÁ POLICIE VIMPERK

(Převzato z oficiálních webových stránek města.)

 

 

 

 

0 0 votes
Hodnocení článku
Odebírat
Upozornit na
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře