POZVÁNKA NA VÍKEND: Den dětí oslaví na Lipně. Lišák bude kouzlit

POZVÁNKA NA VÍKEND: Den dětí oslaví na Lipně. Lišák bude kouzlit

 

První červnový den neodmyslitelně patří dětem po celém světe. Mezinárodní den dětí se slaví již 65 let a tradičně nebudou jeho oslavy chybět ani na Lipně. Hosté se tu mohou v sobotu 1. června těšit na celodenní zábavný program. Hlavní hvězdou bude maskot lišák Fox, který si připravil kouzelnické vystoupení.

Kouzelný dětský den u Stezky korunami stromů a v Království lesa, tak zní název akce, která v sobotu 1. června potěší všechny dětské návštěvníky Lipna. Program začíná v 10 hodin u Stezky korunami stromů, kde proběhne kouzelnické vystoupení lišáka Foxe a také animační program. „Lišák Fox se na jaře naučil kouzlit a své nově nabyté dovednosti zařadil i do oblíbených programů pro děti. V sobotu to bude jedna z prvních příležitostí zjistit, co lišák vykouzlí,“ láká na dětský den mluvčí Vojen Smíšek. Ve 13 hodin se program přesune do unikátního rodinného parku Království lesa a zábava bude pokračovat až do páté hodiny.

Animační programy s lišákem Foxem jsou na Lipně velmi oblíbené. Zábavu přináší jednodenním návštěvníkům i hostů, kteří zde tráví celou dovolenou. V průběhu května a června probíhají pravidelné animace právě v Království lesa. O prázdninách je pak centrem animací Kemp Modřín, kde je velké zázemí v šapitó. Děti čekají ranní rozcvičky s lišákem a celodenní zábavné programy. „Letošním tématem je cesta kolem světa, a tak budou děti poznávat jednotlivé kontinenty, příběhy z různých koutů světa a čeká je i tematické tvoření. Animace jsou otevřeny pro všechny děti, nejen ty, které bydlí v kempu,“ přibližuje Vojen Smíšek.

Text a foto: (vs)

Program:

10:00 – 11:00 u Stezky korunami stromů

10:00 – 10:30 kouzlení s lišákem Foxem

10:30 – 11:00 animace s lišákem Foxem

13:00 – 15:30 v Království lesa

13:00 – 14:00 malování na obličej

15:00 – 15:30 kouzlení s lišákem Foxem

 

 

 

0 0 votes
Hodnocení článku
Odebírat
Upozornit na
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře