MĚSTSKÁ POLICIE: Některé události z nedávných dnů, jak je vimperští strážníci zaznamenali...

MĚSTSKÁ POLICIE: Některé události z nedávných dnů, jak je vimperští strážníci zaznamenali ve své svodce

• Strážníkům bylo telefonicky oznámeno rušení nočního klidu v ulici Mírová. Při příjezdu hlídky MP se na místě nacházeli dvě osoby, které byli hlídkou MP upozorněny, že se dopouštějí rušení nočního klidu. Dále jim bylo sděleno, že při dalším opakováním, bude událost předána příslušnému správnímu orgánu. Za cca hodinu se celá událost opakovala, proto byl přestupek hlídkou MP řešen oznámením příslušnému správnímu orgánu.

• Strážníky telefonicky požádal muž, že při výjezdu z ulice SNP do ulice Mírová ve výhledu brání reklamní plachta, která je umístěna na plotě. Hlídka MP po dohodě s majitelem pozemku uvedenou reklamní plachtu odstranila.

• Osobně na služebnu MP oznámil muž, že byl fyzicky napaden ze strany neznámého muže před místním barem. Událost podstoupena příslušnému správnímu orgánu.

• Telefonické oznámení ženy, že ze sousedního bytu nad ní jsou slyšet hlasité zvuky dětí a bavících se osob. Hlídka MP po příjezdu na místo upozornila obyvatele bytu ze kterého měl vycházet hluk, aby se ztišili a poučila ho o rušení nočního klidu. Hlídka dále muži sdělila, že pokud se jednání bude opakovat bude událost oznámena příslušnému správnímu orgánu. Za cca hodinu se celá událost opakovala proto byl přestupek řešen oznámení příslušnému správnímu orgánu.

• Strážníkům bylo telefonicky oznámeno, že u čerpací stanice Benzina je dopravní nehoda. Hlídka MP na místě zjistila, že řidiči na vozidle praskla náprava a čeká na odtah.

 

MĚSTSKÁ POLICIE VIMPERK

(Převzato z oficiálních webových stránek města.)

 

 

 

 

0 0 votes
Hodnocení článku
Odebírat
Upozornit na
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře