RECEPTY ZE ŠUMAVSKÉ VESNICE: Cuketový nákyp

RECEPTY ZE ŠUMAVSKÉ VESNICE: Cuketový nákyp

 

1 velká cuketa, 2 brambory, 5 stroužků česneku, 20 dkg uzeného masa (není nutné), sádlo, nasekaná petrželka, 2 lžíce majoránky, 1 lžíce tymiánu, sůl, pepř, 3 vejce, 3 lžíce hladké mouky

Cuketu a brambory nastrouháme, promícháme s utřeným česnekem, vejci, moukou, nasekaným masem a ochutíme kořením a solí.

Pekáček vytřeme sádlem, směs uhladíme a pečeme při 190 °C asi 30 minut (podle výšky).

 

Připravuje: Lucie KOHOUTOVÁ


 

 

0 0 votes
Hodnocení článku
Odebírat
Upozornit na
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře