ZASEDALA RADA MĚSTA: Vydala výzvu, půjčila znak, zadala zakázky, uzavřela dodatek smlouvy...

ZASEDALA RADA MĚSTA: Vydala výzvu, půjčila znak, zadala zakázky, uzavřela dodatek smlouvy aj.

 

Rada města Vimperk na svém zasedání 30. dubna kromě jiného projednala a schválila (přinášíme doslovnou citaci usnesení bez redakční úpravy):

Usnesení č. 379
Rada města schvaluje a vyhlašuje výzvu k podání žádosti o dotaci pro podporu sportovních klubů v roce 2019, „Výzva: Podpora sportu 2019/1“ dle předloženého návrhu. Rada města pověřuje sportovní komisi vyhodnocením podaných žádostí.

Usnesení č. 380
Rada města rozhodla zapůjčit Muzejnímu spolku vimperského panství znak města, a to v souvislosti s připravovanými panely, které budou vystaveny v rámci předmajálesové zóny s názvem „Vimperský máj“.

Usnesení č. 381
Rada města rozhodla uzavřít smlouvu o zajištění přednášky s Danielem Přibáněm, týkající se realizace přednášky „Trabantem tam a zase zpátky“, jako doprovodné akce 18. ročníku Filmového festivalu o zvířatech a přírodě NaturVision dle předloženého návrhu.

Usnesení č. 387
Rada města rozhodla zveřejnit záměr pronajmout prostory sloužící k podnikání č. 313 o výměře 15,30 m2
v bloku AB v čp. 199 v ulici Nad Stadionem ve Vimperku za účelem podnikatelské činnosti. Minimální výše nájemného je stanovena 273,14 Kč/m2/rok. Způsobilost předmětu za účelem nájmu si zajistí nájemce.

Usnesení č. 392
Rada města pověřuje Městskou správu domů s. r. o. správou budovy bez čp./če. – stavba technického vybavení (bývalá výměníková stanice v ulici SNP), která je součástí pozemku parc. č. 1842/54 – zastavěná plocha a nádvoří vše v k. ú. Vimperk a to od 01.05.2019.

Usnesení č. 393
Rada města na základě zprávy o hodnocení nabídek, kterou pořídila komise na zakázku malého rozsahu na stavební práce “Vimperk – oprava komunikací a chodníků 2019 a 2020”, rozhodla přidělit výše uvedenou veřejnou zakázku účastníkovi Reno Šumava a. s., Pražská 326, Vlachovo Březí, jehož nabídka byla vyhodnocena jako nabídka s nejnižší nabídkovou cenou.

Usnesení č. 395
Rada města na základě zprávy o hodnocení nabídek, kterou pořídila hodnotící komise na zakázku malého rozsahu na stavební práce „Vimperk, zřízení bezpečnostních prvků na pozemních komunikacích, osvětlení přechodu pro chodce ulice Špidrova” rozhodla zadat výše uvedenou veřejnou zakázku společnosti VKB stavby, s. r. o. Buk 51. Tato nabídka byla vyhodnocena jako nabídka s nejnižší nabídkovou cenou.

Usnesení č. 397
Rada města rozhodla uzavřít dodatek č. 1 smlouvy o dílo, jejímž předmětem je zakázka na stavební práce „Vimperk, rekonstrukce ulice 1. máje – 1. etapa“ mezi městem Vimperk, Steinbrenerova 6, Vimperk a společností STRABAG a. s, Na Bělidle 198/21, Praha 5 dle předloženého návrhu.

Usnesení č. 398
Rada města rozhodla zahájit výběr dodavatele stavební zakázky „MěKS Vimperk – oprava fasády, zpevněné plochy a schodiště“ dle předloženého návrhu.

(red)

Ilustrační foto: archiv (red) – Za krásnější Vimperk

Celý zápis z jednání (ve formátu PDF)

 

 

 

 

 

 

0 0 votes
Hodnocení článku
Odebírat
Upozornit na
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře