ZASEDALA RADA MĚSTA: Zapůjčila znak města, uzavřela smlouvu, zahájila zadávací řízení aj.

ZASEDALA RADA MĚSTA: Zapůjčila znak města, uzavřela smlouvu, zahájila zadávací řízení aj.

 

Rada města Vimperk na svém zasedání 1. dubna kromě jiného projednala a schválila (přinášíme doslovnou citaci usnesení bez redakční úpravy):

Usnesení č. 302
Rada města zastupující město Vimperk bere na vědomí a souhlasí s předloženým návrhem uzavírky pro nákladní dopravu a stanovení přechodné úpravy provozu na pozemní komunikaci v zastavěném a správním území města v důsledku opravy komunikace I/39 Houžná – Lenora v období od 08.04.2019 – 14.06.2019, zaslaným společností Reno Šumava a. s., se sídlem Pražská 326, Vlachovo Březí.

Usnesení č. 310
Rada města rozhodla zapůjčit Bike klubu Vimperk znak města v souvislosti s připravovaným cyklistickým závodem „Velká cena Vimperka“ dne 14.04.2019 ve sportovním areálu Vodník.

Usnesení č. 311
Rada města rozhodla uzavřít Smlouvu o zajištění/zprostředkování uměleckého výkonu s Agenturou APFEL, jejímž předmětem je zajištění moderátora galavečera u příležitosti 18. ročníku Filmového festivalu o zvířatech a přírodě NaturVision, konaného dne 20.09.2019 v Městském kulturním středisku Vimperk dle předloženého návrhu.

Usnesení č. 312
Rada města rozhodla v souladu s vnitřní směrnicí č. 1/2014 o zásadách a postupu při zadávání veřejných zakázek zahájit zadávací řízení na akci: „Vimperk – oprava komunikací a chodníků 2019 a 2020“.

Usnesení č. 313
Rada města jmenuje v souladu s vnitřní směrnicí č. 1/2014 o zásadách a postupu při zadávání veřejných zakázek komisi na akci „Vimperk – oprava komunikací a chodníků 2019 a 2020“ ve složení: Ing. Bohumil Petrášek, Mgr. Zdeněk Kuncl, Ing. Michal Janče, Josef Mistr, Petr Květoň.

Usnesení č. 314
Rada města rozhodla v souladu s vnitřní směrnicí č. 1/2014 o zásadách a postupu při zadávání veřejných zakázek zahájit zadávací řízení na akci: „Vimperk, zřízení bezpečnostních prvků na pozemních komunikacích, osvětlení přechodu pro chodce ulice Špidrova“.

Usnesení č. 315
Rada města jmenuje v souladu s vnitřní směrnicí č. 1/2014 o zásadách a postupu při zadávání veřejných zakázek komisi na zadávací řízení na akci: „Vimperk, zřízení bezpečnostních prvků na pozemních komunikacích, osvětlení přechodu pro chodce ulice Špidrova“ ve složení Mgr. Kuncl Zdeněk, Ing. Michal Janče, Josef Mistr, Alena Szabová, Ing. Bohumil Petrášek.

Usnesení č. 316
Rada města na základě otevření došlé nabídky na zakázku malého rozsahu na stavební práce: “Vimperk – výměna skluzavek a úprava dopadových ploch” rozhodla zadat výše uvedenou veřejnou zakázku obchodní společnosti Bonita Group Service s. r. o., Koráb 131, Tišnov.

(red)

Ilustrační foto: archiv (red) – Za krásnější Vimperk

Celý zápis z jednání (ve formátu PDF)

 

 

 

0 0 votes
Hodnocení článku
Odebírat
Upozornit na
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře