HASIČSKÝ ZÁCHRANNÝ SBOR: Nedávné výjezdy jednotek profesionálů k událostem na Prachaticku

HASIČSKÝ ZÁCHRANNÝ SBOR: Nedávné výjezdy jednotek profesionálů k událostem na Prachaticku

Úterý 2. dubna

10:14 Technický zásah – Spadlý strom odklidili ze silnice u obce Blažejovice profesionální hasiči ze stanice Prachatice.

14:45 Požár – Bez vzniklé škody byl uzavřen požár trávy, křovin a starých stromů, které hořely u Netolic, části obce Petrův Dvůr. Na likvidaci požáru se podíleli prachatičtí profesionální hasiči a dobrovolní hasiči obce Netolice.

 

Středa 3. dubna

7:51 Technický zásah – V Kaštanové ulici v Prachaticích zajistili místní profesionální hasiči nouzové otevření dveří bytu. Malé dítě zabouchlo svoji matku na balkóně a zůstalo samo v bytě.

9:31 Technický zásah – Stejný zásah, stejná jednotka, akorát v České ulici v Prachaticích. Uvnitř bytu zůstala zapnutá pračka.

14:07 Technický zásah – Z bytu domu v ulici Pod Hradbami v Prachaticích vytékala voda do bytů spodních. Hasiči uzavřeli hlavní uzávěr vody.

18:37 Dopravní nehoda – Zajištění havarovaného auta proti vzniku požáru a úklid vozovky řešila v Prachaticích ve Vodňanské ulici po dopravní nehodě osobního auta místní profesionální jednotka.

20:59 Technický zásah – Další nouzové otevření dveří bytu provedla prachatická profesionální jednotka v Nemocniční ulici v Prachaticích.

(vm)

 

 

 

0 0 votes
Hodnocení článku
Odebírat
Upozornit na
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře