ZASEDALA RADA MĚSTA: Uzavřela smlouvy, pronajala prostory, přidělila dotaci aj.

ZASEDALA RADA MĚSTA: Uzavřela smlouvy, pronajala prostory, přidělila dotaci aj.

 

Rada města Vimperk na svém zasedání 18. března kromě jiného projednala a schválila (přinášíme doslovnou citaci usnesení bez redakční úpravy):

Usnesení č. 258
Rada města rozhodla uzavřít smlouvu o dílo mezi městem Vimperk a společností Městské služby Vimperk s. r. o., Steinbrenerova 6, Vimperk, jejímž předmětem je zakázka „Údržba ploch veřejné zeleně – záhony 2019“ dle předloženého návrhu.

Usnesení č. 259
Rada města rozhodla uzavřít smlouvu o dílo mezi městem Vimperk a společností Městské služby Vimperk s. r. o., Steinbrenerova 6, Vimperk, jejímž předmětem je zakázka „Údržba travnatých ploch veřejné zeleně – 2019“ dle předloženého návrhu.

Usnesení č. 260
Rada města rozhodla uzavřít dodatek č. 7 ke Smlouvě o odborné technické kontrole hřišť mezi městem Vimperk a společností Prolemax s. r. o., Cvokařská 10, Plzeň dle předloženého návrhu.

Usnesení č. 262
Rada města rozhodla pronajmout prostory sloužící k podnikání v čp. 3 v ulici 1. máje ve Vimperku, č. prostor 307 o celkové výměře 42 m2 Dominice Chválové, Luční čp. 501, Vimperk, za účelem zřízení ateliéru vizážistických služeb. Nájemné je stanoveno ve výši 858,28 Kč/m2/rok. Nájemní smlouva bude uzavřena na dobu neurčitou s 3 měsíční výpovědní lhůtou s platností od 01.04.2019. Způsobilost předmětu za účelem nájmu si zajistí nájemce. Provoz bude zahájen nejpozději od 01.07.2019.

Usnesení č. 265
Rada města zastupující město Vimperk bere na vědomí a souhlasí s předloženým návrhem úplné uzavírky a stanovení přechodné úpravy provozu na pozemní komunikaci v zastavěném a správním území města v důsledku výstavby okružní křižovatky Fišerka 1. etapa, zaslaného společností Reno Šumava a. s., se sídlem Pražská 326, Vlachovo Březí.

Usnesení č. 267
Rada města souhlasí se zpracováním dotační žádosti na vybudování venkovní přírodovědné učebny v Základní škole Vimperk, Smetanova 405, okres Prachatice.

Usnesení č. 269
Rada města rozhodla povolit firmě Kompakt, s. r. o. vyvěšení reklamně informačních plakátů do vchodů bytových jednotek, které jsou v majetku města Vimperk.

Usnesení č. 271
Rada města rozhodla udělit spolku MISSION Vimperk spolupořadatelství pro akci Majáles Vimperk 2019 a pověřuje odbor školství, kultury a cestovního ruchu přípravou Smlouvy o spolupořádání kulturní akce „Majáles Vimperk 2019“.

Usnesení č. 282
Rada města rozhodla přidělit dotaci ve výši 30.000 Kč MISSION Vimperk z. s., 1. máje 103, Vimperk, na částečnou úhradu nákladů spojených s pořádáním kulturní akce Majáles Vimperk 2019. Dotace bude poskytnuta z kapitoly rady města. Rada města požaduje předložit vyúčtování dotace do 30.06.2019.

(red)

Ilustrační foto: archiv (red) – Za krásnější Vimperk

Celý zápis z jednání (ve formátu PDF)

 

 

 

 

0 0 votes
Hodnocení článku
Odebírat
Upozornit na
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře