RECEPTY Z KUCHYNĚ: Karbanátky pečené v troubě
Cca 1500 g mletého masa (mix vepřového a hovězího), 2 středně velké cibule (nadrobno), 5 stroužků česneku (prolisovat), 4 lžíce plnotučné hořčice, 4 lžíce ostrého kečupu, 1 lžíce sušené majoránky, sůl, mletý černý pepř, 2 lžičky směsi koření na mleté maso, 2 vejce, 4 krajíčky čerstvého toustového chleba (na pidikostičky), hrst čerstvé sekané petrželky.
Všechny suroviny důkladně promícháme, necháme asi hodinku odležet a poté tvarujeme vlhkýma rukama placičky, které ukládáme na plech s pečícím papírem. Pečeme na 180 stupňů asi 20 minut.
Připravuje: Danula VAŠÍČKOVÁ
Odebírat
Login
0 Komentáře