LIPNO NAD VLTAVOU: Do skiareálu se vrátila zima. Na víkend přichystal zábavu...

LIPNO NAD VLTAVOU: Do skiareálu se vrátila zima. Na víkend přichystal zábavu pro děti s lišákem Foxem

Skicrossové dráhy jsou propojeny tunelem

 

Zima se vrátila do Skiareálu Lipno. V noci na čtvrtek napadly zhruba tři centimetry sněhu. Na sjezdovkách tak nyní leží v průměru okolo půl metru sněhu. Otevřeny jsou všechny lanovky, k dispozici jsou všechny sjezdovky.

Lyžaři tak mohou využívat téměř 12 kilometrů sjezdových tratí, což je nejvíce na Šumavě. „K dispozici jsou stále obě skicrossové dráhy, které jsou propojeny tunelem. Tato letošní novinka se potkala s velkým zájmem a lidé si obě tratě pochvalují,“ informoval ředitel obchodu a marketingu Skiareálu Lipno Jiří Falout.

Otevřen je také Foxpark lišáka Foxe, dětské výukové hřiště s pojízdnými koberci, kam je vstup zdarma. Lyžuje se za mimosezónní ceny a s kartou hosta Lipno.card je skipas ještě výhodnější. Lanovky se rozjíždí denně od 8.30 do 16.00 a večer se lyžuje od 18.00 do 21.00.

V sobotu i neděli zábava pro malé lyžaře

Tradičně již na sobotu i neděli připravil maskot Skiareálu Lipno lišák Fox zábavu pro všechny malé lyžaře. Od 14.30 do 15.30 se mohou děti těšit na soutěže, malování a vyrábění. Akce proběhne v dolní části Foxparku. „V sobotu to bude pohádkové odpoledne, v neděli pak kouzelné odpoledne,“ dodal Falout.

Text a foto: (jf)

 

 

 

 

 

0 0 votes
Hodnocení článku
Odebírat
Upozornit na
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře