VÝZVA: Policisté žádají o informace případné svědky dopravní nehody, která se stala...

VÝZVA: Policisté žádají o informace případné svědky dopravní nehody, která se stala v úterý 19. února

Dopravní policisté žádají svědky dopravní nehody, ke které došlo dne 19.2.2019 ve 12:11 hodin na přechodu pro chodce v ulici Slámova, naproti obchodu Elektro Kadlec v Prachaticích, o informace.

Ze zavinění dopravní nehody je důvodně podezřelý dosud nezjištěný řidič dosud neznámého osobního vozidla, pravděpodobně tovární značky Dacia nebo Hyundai, barvy zlaté metalízy, který nedal přednost chodkyni na vyznačeném přechodu pro chodce, čímž došlo ke střetu s chodkyní, která následně upadla před vozidlo na zem. Tento řidič zastavil a krátce s ní komunikoval. Poté z místa odjel neznámo kam.

Důležitým svědkem je řidič osobního motorového vozidla červené barvy, který v té době dával přednost na uvedeném přechodu pro chodce výše uvedené chodkyni v pravém odbočovacím jízdním pruhu, aby se přihlásil na policii k poskytnutí informací.

Dopravní policisté dále žádají o informace i další případné svědky této dopravní nehody a především žádají řidiče, účastníka dopravní nehody, aby policisty kontaktoval na služebně v ulici Pivovarská 4 v Prachaticích, telefonní číslo 974 236 254 nebo prostřednictvím tísňové linky 158. Děkujeme.

 

POLICIE ČR

 

 

 

0 0 votes
Hodnocení článku
Odebírat
Upozornit na
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře