MĚSTSKÁ POLICIE: Některé události z nedávných dnů, jak je vimperští strážníci zaznamenali...

MĚSTSKÁ POLICIE: Některé události z nedávných dnů, jak je vimperští strážníci zaznamenali ve své svodce

• Strážníkům MP oznámil muž podezřele se chovajícího na lehko oblečeného muže pohybujícího se v Městském parku. Hlídka MP od zmateného muže zjistila, že byl v jednom místním baru a že čeká na autobus a žádnou pomoc nepotřebuje. Hlídka dále preventivně zkontrolovala místní bar zda se v baru něco nestalo s negativním výsledkem.

• Telefonicky oznámil muž opilého muže chodícího uprostřed vozovky. Hlídka MP po příjezdu na místo zjistila, že se oznámení zakládá na pravdě. Protože zmatený muž nechtěl opustit vozovku a stále do ní vcházel, hlídka doprovodila zmateného muže na autobusové nádraží odkud měl odjet domů. Zmatený muž ovšem odcházel z autobusového nádraží a hlídce několikrát sdělil, že vidí divné věci a slyší podivné hlasy. Hlídka MP proto kontaktovala dispečink RZS, která po příjezdu požadovala test na drogy. Hlídka MP požádala o asistenci hlídku OO PČR Vimperk z důvodu testu na drogy. Výsledek byl pozitivní a muž byl po konzultaci záchranářů a doktora převezen na Psychiatrii do Českých Budějovic.

• Operátorem kamerového systému města bylo zjištěno podezření na protiprávní jednání kouření na dětském hřišti. Hlídka MP po příjezdu na místo muže ztotožnila a přestupek vyřešila oznámením příslušnému správnímu orgánu.

 

MĚSTSKÁ POLICIE VIMPERK

(Převzato z oficiálních webových stránek města – zveřejněno bez redakční úpravy.)

 

 

 

0 0 votes
Hodnocení článku
Odebírat
Upozornit na
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře