ZDRAVÍ A VÝŽIVA: Ovocné kytice, to je originální a zdravý dárek, na...

ZDRAVÍ A VÝŽIVA: Ovocné kytice, to je originální a zdravý dárek, na kterém si pochutná každý obdarovaný

 

Přemýšlíte nad tím, čím obdarovat své blízké či kolegy v práci a stále vás nic nenapadá? Již jste vyčerpali veškerou inspiraci a den, na který dárek potřebujete, se nezadržitelně blíží? Chcete něco originálního a zdravého? Pak je na místě objednat ovocnou kytici či ovocné bonboniéry.
Netradiční kytice z ovoce

Přemýšlíte nad tím, jak takové ovocné kytice vypadají a z čeho se vyrábějí? Na jejich výrobu se používají čerstvé kousky ovoce. Některé kytice jsou navíc zdobeny kvalitní belgickou čokoládou.

V ovocné kytici naleznete kousky ananasu, různé druhy melounů, hroznové víno, jahody, kiwi, meruňky, jablka, banány či pomeranče. Kytice je vhodným dárkem nejen pro ženy, ale i muže a můžete ji využít jako vhodný dárek pro jakoukoli příležitost a to nejen pro své blízké, ale i kolegy v práci. Lze ji také použít jako jedlou dekoraci na slavnostní tabuli či raut. Kytice se připravují v den předání a to z čerstvých kousků ovoce.

 

 

Ovocné bonboniéry

Ovocné bonboniéry potěší každého, neboť jsou to dárkové krabičky plné čerstvého a velmi chutného ovoce, které je máčené v kvalitní belgické čokoládě. Kromě toho, že je to dárek originální, je také zdravý a ocení jej milovníci ovoce i čokolády, které je v ovocné bonboniéře v dokonalém spojení. Ovocná bonboniéra je plná vitamínů a je to ideální dárek pro každou příležitost.

Na koho se obrátit?

Pokud jste se i vy rozhodli vyzkoušet netradiční a navíc zdravou alternativu dárku, obraťte se na společnost Frutiko, která připravuje a doručuje ovocné kytice i bonboniéry nejen po Praze. Prohlédněte si širokou nabídku celé řady zajímavých ovocných produktů, které si můžete objednat online a nechat doručit v konkrétní den na předem udanou adresu. Kytici či bonboniéru můžete doplnit osobním vzkazem, který každého obdarovaného potěší.

 

Text a foto: Jana NOVOTNÁ, ČESKO ZDRAVĚ

 

 

 

 

0 0 votes
Hodnocení článku
Odebírat
Upozornit na
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře