TIP NA RODINNÝ VÝLET: Památník – rodný dům A. Stiftera v Horní...

TIP NA RODINNÝ VÝLET: Památník – rodný dům A. Stiftera v Horní Plané vás zve na adventní jarmark

V sobotu 1. prosince se v Památníku – rodném domu Adalberta Stiftera v Horní Plané uskuteční tradiční akce s názvem Adventní jarmark „u Stifterů“.

Návštěvníci se mohou těšit na inspirace, řemesla, rukodělné činnosti, pohádkové vyprávění a mnoho dalšího ve sváteční atmosféře. „Zveme k zastavení se, dívání, zkoušení, ochutnávání a nakupování,“ uvádějí pořadatelé a dodávají: „Máte-li zájem se zúčastnit – prodávat nebo předvádět řemeslo či rukodělnou činnost, napište na e-mail: stifter@horniplana.cz, nebo se přijďte přihlásit osobně. Všem, kteří se na konání jarmarku podílejí, již nyní děkujeme za spolupráci, pomoc a nadšení, které do příprav vkládají!“

V rámci akce se bude konat i jarmarečné vetešnictví, výtěžek bude použit na občerstvení při Živém betlému. Příjem věcí do vetešnictví se uskuteční ve středu 28. listopadu ve dvoře Stifterova památníku od 16 do 18 hodin.

Adventní jarmark „u Stifterů“ se koná od 10 do 17 hodin.

O den později, tedy 2. prosince, bude následovat další oblíbená tradice – rozsvícení vánočního stromu. O sváteční slovo se postará starosta města Jiří Hůlka a o hudební doprovod Lubomír Schimmer. Akce se uskuteční od 17 hodin před radnicí.

(vv)

 

 

 

 

 

0 0 votes
Hodnocení článku
Odebírat
Upozornit na
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře