PENNY MARKET: Na Štědrý den budeme mít zavřeno, aby naši zaměstnanci mohli...

PENNY MARKET: Na Štědrý den budeme mít zavřeno, aby naši zaměstnanci mohli prožít tento svátek doma

 

Přestože zákon obchodním řetězcům umožňuje mít 24. prosince otevřeno až do poledne, Penny Market na Štědrý den zavře všech 375 prodejen. Společnost se tímto krokem už podruhé za sebou rozhodla dopřát zaměstnancům klidné svátky.

Rozhodně však nezapomíná ani na své zákazníky. Právě pro ně prodlouží v předvánočním období otvírací dobu všech obchodů PENNY. „Už loni jsme našim zaměstnancům, po hektickém předvánočním období, dali na Štědrý den volno. Letos v tom chceme pokračovat a zároveň jim tím poděkovat za jejich celoroční práci.
Budeme rádi, když stráví vánoční svátky v rodinném kruhu. Penny Market je společnost, která uznává tradice a zejména hodnoty Vánoc, nejdůležitějších svátků v roce,“ říká jednatel Penny Marketu Martin Peffek.

Zároveň dodává, že PENNY zákazníkům prodlouží otvírací doby před vánočními svátky. „Chceme jim ulehčit náročné vánoční přípravy. V těchto dnech mohou v našich prodejnách očekávat rozšířenou nabídku za zvýhodněné ceny,“ doplňuje Peffek.

Rozhodnutí společnosti podporují i odbory. „Jako Unie zaměstnanců obchodu a odborové organizace PENNY vítáme iniciativu vedení společnosti umožnit svým zaměstnancům prožít Štědrý den bez stresu. Uvítali bychom rozšíření vstřícného gesta ke svým zaměstnancům i u ostatních maloobchodních a velkoobchodních společností,“ říká Renáta Burianová, prezidentka Unie zaměstnanců obchodu, logistiky a služeb.

„Zprávu o uzavření prodejen Penny Marketu na Štědrý den jsem přijala s obrovskou radostí. Jsem velice hrdá, že pracuji u zaměstnavatele, pro kterého je spokojenost zaměstnanců na prvním místě,“ komentovala rozhodnutí PENNY Elena Hoffmannová předsedkyně ZO UZO České Budějovice a zároveň vedoucí zdejší prodejny. „Jsem přesvědčena, že stejně radostně přijmou tuto zprávu všichni zaměstnanci prodejen,” dodává.

(tz)

Ilustrační foto: (red) – Za krásnější Vimperk

 

 

 

0 0 votes
Hodnocení článku
Odebírat
Upozornit na
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře