POLICIE ČR: Policisté žádají o informace případné svědky dopravních nehod ve Vimperku...

POLICIE ČR: Policisté žádají o informace případné svědky dopravních nehod ve Vimperku a Prachaticích

Dopravní policisté žádají svědky o informace k dopravní nehodě, ke které došlo v době od 21:30 hodin dne 16.10.2018 do 08:10 hodin dne 17.10.2018,  na místní komunikaci v ulici Pod Pekárnou u domu ve Vimperku.

Z dopravní nehody je důvodně podezřelý dosud nezjištěný řidič dosud nezjištěného vozidla, který se nechoval ohleduplně a ukázněně a neřídil se pravidly silničního provozu, následkem čehož narazil do pravé přední části zde zaparkovaného osobního vozidla Škoda Fabia. Dosud neustanovený řidič na místě nezastavil a nehodu neoznámil. Při dopravní nehodě došlo k hmotné škodě na vozidle Škoda ve výši zhruba 10 000 korun.

 

Dopravní policisté žádají svědky o informace k dopravní nehodě, ke které došlo dne 17.10.2018 v 17:15 hodin, na silnici III. třídy číslo 1453, mimo uzavřenou části obce Prachatice, ve směru jízdy Prachatice – Husinec.

Z dopravní nehody je důvodně podezřelý dosud nezjištěný řidič dosud nezjištěného vozidla, který nejel při pravém okraji vozovky, následkem čehož došlo ke střetu levých zpětných zrcátek s protijedoucím nákladním vozidlem Iveco. Dosud neustanovený řidič na místě nezastavil a nehodu neoznámil. Při dopravní nehodě došlo k hmotné škodě na vozidle Iveco ve výši zhruba 5 000 korun.

Dopravní policisté žádají případné svědky těchto dopravních nehod o informace. Veškeré informace k dopravním nehodám, prosím, oznamte na linku Policie České republiky 158 nebo přímo dopravním policistům na telefonní číslo 974 236 254. Děkujeme.

POLICIE ČR

 

 

 

0 0 votes
Hodnocení článku
Odebírat
Upozornit na
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře