POLICIE ČR: Tři případy aktuálně šetřené: Krádež okrasné borovice, zloděj ve včelíně,...

POLICIE ČR: Tři případy aktuálně šetřené: Krádež okrasné borovice, zloděj ve včelíně, ublížení na zdraví

• Prachatičtí policisté pátrají po pachateli, který během uplynulého měsíce odcizil ze zahrady u domu v Prachaticích okrasnou zakrslou borovici, stáří 10 let a zahradní lampu. Svým protiprávním jednáním tak majiteli způsobil škodu za bezmála 5000 korun. Případ v současné době policisté prověřují jako přestupek proti majetku.

• Prachatičtí policisté zahájili úkony trestního řízení ve věci přečinu krádeže. Dosud neznámý pachatel se během uplynulých deseti dnů vloupal za použití násilí do včelína, který je umístěn na volně přístupné louce u Prachatic. Ze včelína následně odcizil tři kusy nástavků včelích úlů, čímž poškozenému včelaři způsobil škodu za nejméně 2500 korun.

• Prachatičtí policisté sdělili podezření osmapadesátiletému muži z Prachaticka z přečinu ublížení na zdraví. Podezřelý koncem července na zahradě u domu v obci Vlachovo Březí po slovní potyčce fyzicky napadl jednu ženu. Oběma rukama do ní strčil tak, že upadla na zem, přičemž utrpěla poranění rukou i nohou, které si vyžádalo lékařské ošetření s několikatýdenní neschopností. Podezřelého bude do dvou týdnů projednávat také soud.

POLICIE ČR

 

 

 

0 0 votes
Hodnocení článku
Odebírat
Upozornit na
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře