VĚC VEŘEJNÁ: Majitelé dolní části Vodníku představí svůj investiční záměr

VĚC VEŘEJNÁ: Majitelé dolní části Vodníku představí svůj investiční záměr

 

Zajímá vás další rozvoj spodní části rekreačního a sportovního areálu Vodník ve Vimperku? Pokud ano, tak máte příležitost se přímo na místě dozvědět, co jeho majitelé, manželé Paštikovi, zamýšlejí do budoucna.
Přijďte v pátek 14. září do Výletní restaurace Vodník, kde od 17 hodin začne veřejná prezentace soukromého investičního záměru v této lokalitě.

Majitelé hodlají rozšířit kapacitu restaurace a postavit menší penzion o deseti pokojích.  Martin Paštiku k tomu v pozvánce na sociální sítí uvádí: “Budeme rádi, když veřejnost dostaneme správné informace od investora a vlastně budeme moci ukázat, jak chceme dále zlepšit prostředí, infrastrukturu ve spodní části Vodníku. Stavba bude realizována na našem soukromém pozemku a v souladu s územním plánem, kde tyto pozemky jsou určeny pro občanskou vybavenost (tzn, že pro samotnou realizaci investice nepotřebujeme změnu územního plánu). V rámci prezentace chceme i vysvětlit, proč jsme teď iniciovali změnu výškové úrovně v regulativu územního plánu z 11 m na 13 m, což je jedna z možných architektonických řešení pensiónu. Budeme rádi, když se dostaví stávající návštěvnici restaurace Vodník, vimperská veřejnost, protože jsme přesvědčeni, že tato investice bude přínosem pro areál na Vodníku.”

(red)

Foto: Marek VALTER – Za krásnější Vimperk

 

 

 

0 0 votes
Hodnocení článku
Odebírat
Upozornit na
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře