POLICIE ČR: Tři perličky posledních dnů. Na lince 158 a také v...

POLICIE ČR: Tři perličky posledních dnů. Na lince 158 a také v terénu zažívají policisté i humorné situace

To, že se policisté někdy ve službě i pobaví, dokládá několik vtipných volání na tísňovou linku 158 za posledních pár dnů.

• Kolem osmé hodiny večer oznámily na linku 158 dětské hlásky, že „pes má křeče“. Policisté posléze rozkódovali, že děti si všimly pejska na zahradě, který vlivem teplého počasí rychle dýchal,  měly o něj strach. Policisté, ale zasahovat nemuseli.

• Po desáté hodině večerní se v Nové Bystřici dožadovala žena na lince 158 policistů, aby odvezli zraněnou kočku ze silnice. Kočku na místě bedlivě hlídala. Kočka nakonec utekla, snad tedy nebyla vážně zraněná. Policisté v tomto případě zasahovali, přestože to není tak úplně jejich prvořadým úkolem. Nechtěli zklamat očekávání oznamovatelky, ta totiž neuspěla u strážníků obecní policie a starostu obce nesehnala.

• Další žena oznámila, krátce před půlnocí z Českých Budějovic, podivné zvuky z kontejneru na nepotřebné hračky. Ze zvuků bylo nakonec volání o pomoc. Muž, který si šel hračky do kontejneru  „asi jen prohlédnout“ se v něm jako v pasti zaklínil a koukaly mu ven jen nohy. Ve spolupráci s hasiči jej policisté vyprostili, naštěstí nezraněného.  Snad všímavé ženě poděkoval. Policisté budou ještě prověřovat jaké měl s hračkami úmysly.

 

POLICIE ČR

 

 

 

0 0 votes
Hodnocení článku
Odebírat
Upozornit na
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře