WEBRÁDIO EPIGON: Připravili jsme pro vás čtyřiadvacet hodin živého vysílání, začínáme v...

WEBRÁDIO EPIGON: Připravili jsme pro vás čtyřiadvacet hodin živého vysílání, začínáme v sobotu 1. září v pravé poledne

 

Studenti Střední školy a Základní školy Vimperk ve vimperské Nerudově ulici připravili nejen pro posluchače WebRádia Epigon speciální čtyřiadvacetihodinové vysílání.

Možná si teď pokládáte otázku, čím je čtyřiadvacetihodinové vysílání tak zajímavé, vždyť když Epigon zapnete například o půlnoci, vždycky hraje hudba. A právě to je jedna ze zvláštností tohoto vysílání – po celou dobu s vámi budou moderátoři komunikovat, takže vaši oblíbenou písničku zahrajeme klidně ve tři hodiny ráno. Samozřejmostí budou také živé vstupy Fanty a Pytlíka (moderátorů), plné samých zajímavých i nezajímavých informací, které leckomu konec prázdnin a začátek školy zpříjemní. Pokud jsme vás nalákali, budeme rádi, když si nás poslechnete. Začínáme v sobotu 1. září ve 12 hodin, zapněte si nás na webu www.epigon.info, kde zároveň najdete víc informací. Budeme se na vás těšit.

 František MARTAN, Střední škola a Základní škola Vimperk

 

ODKAZY NA ŽIVÉ VYSÍLÁNÍ:

webkamera do studia: http://www.epigon.info/kamera

zvukový stream: https://player.abradio.cz/player/160/2017/

písničky na přání: http://www.epigon.info/jukebox

Pro poslech z mobilu doporučujeme stáhnout mobilní aplikaci AB Rádio, která je dostupná z Obchodu Play (https://play.google.com/store/apps/details?id=cz.digitalscope.abradio) a App Store (https://itunes.apple.com/cz/app/abradio/id540146192?mt=8).

 

 

 

 

 

0 0 votes
Hodnocení článku
Odebírat
Upozornit na
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře