ZASEDALA RADA MĚSTA: Uzavřela smlouvu o úschově psa, zadala veřejnou zakázku, schválila...

ZASEDALA RADA MĚSTA: Uzavřela smlouvu o úschově psa, zadala veřejnou zakázku, schválila dodatek smlouvy

 

Rada města Vimperk na svém pravidelném zasedání 15. srpna kromě jiného projednala a schválila (přinášíme doslovnou citaci usnesení bez redakční úpravy):

Usnesení č. 819
Rada města dává souhlas příspěvkové organizaci Základní škola Smetanova Vimperk ke spolufinancování oprav podlahových krytin v tělocvičnách ZŠ Vimperk, Smetanova 405 ve výši 185.477,00 Kč včetně DPH využitím prostředků z investičního fondu školy.

Usnesení č. 821
Rada města rozhodla uzavřít „Smlouvu o úschově č. UZSVM/C/13919/2018-HPRR“ ve věci o úschově psa mezi uschovatelem Českou republikou – Úřadem pro zastupování státu ve věcech majetkových se sídlem Rašínovo nábřeží 390/42, 128 00 Praha 2 – Nové Město a schovatelem městem Vimperk, se sídlem Steinbrenerova 6, Vimperk dle předloženého návrhu.

Usnesení č. 822
Rada města ukládá odboru životního prostředí zadat zpracování „Studie spolupráce kotelny na štěpku a kompostárny při sušení čistírenských kalů z ČOV ve Vimperku“ dle předloženého návrhu.

Usnesení č. 829
Rada města rozhodla zveřejnit záměr pronajmout prostory určené k podnikání č. 321 o výměře 32,72 m2 v ulici Nad Stadionem čp. 484 ve Vimperku za účelem podnikatelské činnosti. Výše nájemného je stanovena 517,57 Kč/m2/rok. Nájemní smlouva bude uzavřena na dobu neurčitou s 3 měsíční výpovědní lhůtou. Způsobilost předmětu za účelem nájmu si zajistí nájemce.

Usnesení č. 838
Rada města na základě zprávy o hodnocení nabídek, kterou pořídila hodnotící komise na zakázku malého rozsahu na stavební práce: “Vimperk, parkoviště u TKB v ulici Nad Stadionem” rozhodla zadat výše uvedenou veřejnou zakázku obchodní společnosti Stavimperk s. r. o., U Sloupů 19, Vimperk. Tato nabídka byla vyhodnocena jako nabídka s nejnižší nabídkovou cenou.

Usnesení č. 841
Rada města rozhodla uzavřít dodatek č. 4. smlouvy o dílo, jejímž předmětem je zakázka na akci „Vimperk, ulice Hřbitovní – rekonstrukce komunikace – projektové práce“ mezi městem Vimperk, Steinbrenerova 6, Vimperk a společností GK Plavec-Michalec, Geodetická kancelář s. r. o., Budovcova 2530, Písek, dle předloženého návrhu.

(red)

Ilustrační foto: archiv (red) – Za krásnější Vimperk

Celý zápis z jednání (ve formátu PDF)

 

 

 

0 0 votes
Hodnocení článku
Odebírat
Upozornit na
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře