ZASEDALA RADA MĚSTA: Zahájila zadávací řízení, zveřejnila záměr pronájmu, zadala veřejnou zakázku...

ZASEDALA RADA MĚSTA: Zahájila zadávací řízení, zveřejnila záměr pronájmu, zadala veřejnou zakázku aj.

 

Rada města Vimperk na svém pravidelném zasedání 16. července kromě jiného projednala a schválila (přinášíme doslovnou citaci usnesení bez redakční úpravy):

Usnesení č. 745
Rada města bere na vědomí změnu v platovém výměru ředitele Základní školy Vimperk, Smetanova 405, okres Prachatice, jíž je město Vimperk zřizovatelem s účinností od 01.08.2018 a pověřuje odbor školství, kultury a cestovního ruchu provést patřičné úřední úkony.

Usnesení č. 746
Rada města rozhodla zahájit zadávací řízení na veřejnou zakázku malého rozsahu s názvem „Vimperk – rozšíření městského kamerového dohlížecího systému“ v souladu s ustanoveními čl. V. Vnitřní směrnice č. 1/2014 Zásady a postupy při zadávání veřejných zakázek, dle předloženého návrhu.

Usnesení č. 747
Rada města rozhodla nevyhovět žádosti o pronájem části pozemku parc. č. 931/1 v k. ú. Pravětín z důvodu, že tento pozemek je využíván jako veřejné prostranství a tvoří náves osady Pravětín.

Usnesení č. 752
Rada města zastupující město Vimperk jako vlastníka pozemku parc. č. 843/10 v k. ú. Vimperk souhlasí dle předloženého návrhu s umístěním asfaltového nájezdu ke dvěma garážím U Volyňky postavených na pozemcích parc. č. 878 a parc. č. 889/2 za předpokladu, že nedojde k omezení užívání sousedních nemovitostí a zásahu do stávající komunikace města a nájezdy budou vybudovány na vlastní náklady vlastníků těchto garáží.

Usnesení č. 753
Rada města rozhodla zveřejnit záměr pronajmout část stavby komínového tělesa (část horního ochozu) U Sloupů, která je součástí pozemku parc. č. 2522/178 – ostatní plocha, jiná plocha zapsaného u Katastrálního úřadu pro Jihočeský kraj, Katastrálního Pracoviště Prachatice na LV č. 10001 pro obec a v k. ú. Vimperk, za účelem umístění zařízení sítě elektronických komunikací pro poskytování vysokorychlostního internetového připojení. Nájemní smlouva bude uzavřena na dobu neurčitou s tříměsíční výpovědní lhůtou. Minimální roční nájemné je stanoveno částkou ve výši 10.000 Kč/rok bez DPH.

Usnesení č. 756
Rada města zastupující město Vimperk jako vlastníka pozemků parc. č. 454 a parc. č. 455 v k. ú. Vimperk, které tvoří arboretum v ulici Zámecká alej, souhlasí dle předložené žádosti hnutí Tak jo! ze dne 12.07.2018 s využitím uvedených nemovitostí k uspořádání volnočasové aktivity pro děti a jejich rodiče “Stezka odvahy“, která se uskuteční dne 27.07.2018 od 19:00 do 23:00 hod. Souhlas je vydáván žadatelce, která tímto nese veškerou odpovědnost za pořádání uvedené akce tj. i za případné škody, které by mohly vzniknout třetím osobám po dobu jejího konání. Podmínkou tohoto souhlasu je to, že po skončení budou tyto pozemky města uklizeny a řádně předány zpět stanovenému zástupci města.

Usnesení č. 758
Rada města rozhodla v souladu s ustanovením odst. 6. čl. VII. Vnitřní směrnice č. 1/2014 „Zásady a postupy při zadávání veřejných zakázek“ zadat veřejnou zakázku malého rozsahu na stavební práce: „Vimperk, ulice Mírová teplovodní přípojka k BD čp. 406“ společnosti Energie AG teplo Vimperk s. r. o.

Usnesení č. 764
Rada města jednající za město Vimperk jakožto jediného společníka společnosti Městské služby Vimperk, s. r. o. při výkonu působnosti valné hromady společnosti Městské služby Vimperk, s. r. o. bere na vědomí zůstatek účtu 429001 – hospodářské výsledky minulých let, který činí -1.004 Kč a souhlasí s jeho převedením na účet 428000 – nerozdělený zisk minulých let.

red)

Ilustrační foto: archiv (red) – Za krásnější Vimperk

Celý zápis z jednání (ve formátu PDF)

 

 

 

0 0 votes
Hodnocení článku
Odebírat
Upozornit na
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře