NÁŠ TIP NA VÝLET: Stezka korunami stromů Lipno zve na oslavu svých...

NÁŠ TIP NA VÝLET: Stezka korunami stromů Lipno zve na oslavu svých šestých narozenin

 

Stezka korunami stromů Lipno, kterou doposud navštívilo více než 1,8 milionu lidí, oslaví v pátek 20. července šesté narozeniny vystoupením asi nejpopulárnější dětské skupiny současnosti – Čiperkové. Tato show bude hlavním bodem slavnostního programu.

Čiperkové, to je bezva parta dětí, která ráda zpívá a tancuje, jsou známi tím, že během vystoupení představí například upovídanou berušku Alušku, která protančila všechny svoje střevíčky. Bláznivou opičku Olu, která vyvádí samé lumpárny. Škodolibé vosy, co schválně opičku provokují, ale nikdy nezkazí žádnou legraci. Usměvavé Sluníčko, které každému rádo poradí a vyčaruje úsměv na tváři. A věčně zasněnou kytičku Jasmínku.

Pro děti i jejich rodiče a prarodiče je připravený další rodinný program, který začíná v 11 hodin a bude bez prodlev trvat až do večera. Během dne se představí i kejklíři, kteří budou celou zábavnou akci moderovat a také se postarají o důležitý přísun zábavy a nezbytného hlaholu. Tahákem programu bude Václav Strasser, který vyrábí obří bubliny.

Připravená je závěsná akrobacie na konstrukci Stezky doplněná celodenním cirkusovým workshopem pro děti i rodiče, ukázkami parkuru, trialu na kole i elektrické trial motorce v přírodních podmínkách prostředí. Kejklíři budou dětem nafukovat tvarovací balónky.

Program:
11:00 kejkle s kejklířem Slávkem
11:30 závěsná akrobacie Bude Cirkus
12:00 parkourová show B flies – salta, vruty, trial na kole i motorce
12:30 bublinář Václav Strasser s obřími bublinami –
13:00 kejkle s kejklířem Slávkem
13:30 krájení narozeninového dortu
14:00 Čiperkové  – hudební show
15:00 závěsná akrobacie Bude cirkus
15:30 bublinář Václav Strasser s obřími bublinami
16:00 parkourová show B flies – salta, vruty, trial na kole i motorce

Text a foto: (tz)

 

 

 

 

 

0 0 votes
Hodnocení článku
Odebírat
Upozornit na
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře