DOBRA RADA: Jak vybrat realitní kancelář na prodej nemovitosti

DOBRA RADA: Jak vybrat realitní kancelář na prodej nemovitosti

 

Je mnoho důvodů, proč se do prodeje nemovitosti nepouštět na vlastní pěst. Dobrý realitní makléř vám totiž může ušetřit velké množství času i starostí. Jak si však vybrat dobře a nenaletět?

Řiďte se recenzemi

Stejně jako v každém jiném odvětví služeb i při výběru realitní kanceláře si musíte dát pozor a pečlivě vybírat. Asi nejlepší možností je řídit se doporučením. Další možností je na internetu najít věrohodné recenze a řídit se podle nich. Dejte však i na svůj vlastní úsudek.

Osobní návštěva

Nejlepší možností je zajít si do sídla dané realitní kanceláře a na vlastní oči se přesvědčit, jak zde pracují, jak kanceláře vypadají a zda mají opravdu tak profesionální přístup, jak na svých webových stránkách slibují. Osobní přístup ke klientovi totiž mnohé vypovídá. Pokud se vám ihned věnují, rádi vám zodpoví všechny dotazy či vám ve stručnosti vysvětlí, jak pracují, je patrné, že ke klientům zaujímají osobní přístup.

Nabízené služby

Dobré realitní kanceláře vám nenabídnou pouze prodej bytu či domu, ale také za vás vyřídí nezbytnou administrativu. Měli by vám předložit dokumenty, kde bude specifikováno pojištění, výše provize a podobné informace. Samozřejmostí by mělo být poradenství, konzultace a odhad ceny nemovitosti, které dobrá realitní kancelář nabízí zdarma. Nebojte se ptát i na méně obvyklé otázky – realitní makléř by měl být skutečným odborníkem, který se ve svém oboru dokonale vyzná.

A co vy? Prodáváte nemovitost? Vyberte si realitní kancelář pečlivě!

PROTEXT

Ilustrační foto: pixabay

 

 

0 0 votes
Hodnocení článku
Odebírat
Upozornit na
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře