POZVÁNKA: Rákosníčkovo hřiště ve Vimperku otevře Michal z Kouzelné školky již tuto neděli

POZVÁNKA: Rákosníčkovo hřiště ve Vimperku otevře Michal z Kouzelné školky již tuto neděli

 

Nemáte ještě plán na tuto neděli? Zúčastněte se slavnostního otevření Rákosníčkova hřiště ve Vimperku, které se koná na nábřeží Volyňky pod ulici Pražská v neděli 24. června od 10 do 17 hodin. Vyrazte s celou svojí rodinou, řekněte také svým přátelům a známým. Půjde o letošní páté hřiště, které společnost Lidl otevře dětem.

Těšit se můžete na celodenní zábavný program pro děti. V 11 hodin vystoupí Michal Nesvadba z Kouzelné školky a po celý den budou děti i dospělé návštěvníky bavit představení o Rákosníčkovi v podání herců z divadla Scéna.

Pro děti bude na místě otevřen umělecký koutek, kde si budou moci vyrobit své vlastní tričko s Rákosníčkem, nebo si nechat pomalovat obličej.

Připravena bude také řada soutěží, po jejichž splnění dostanou děti od Rákosníčka tašku s dárky. Zvěčnit svoji návštěvu budou moci i malůvkou na dřevěný plot hřiště.

Po celý den bude zajištěno občerstvení ze sortimentu prodejen Lidl za příznivé ceny, chybět nebudou ani oblíbené a zdravé fresh džusy z čerstvého ovoce.

Ve Vimperku je to již 84. hřiště, které společnost Lidl v rámci projektu Rákosníčkova hřiště postavila. Město jej získalo díky hlasování. Ve své kategorii, kterou vyhrálo, získalo 28 701 hlasů a po zásluze se dočkalo nového hřiště. Radost ve Vimperku tak byla veliká a děti především předškolního věku se mohou těšit na nové atrakce a herní prvky s oblíbenou postavičkou Rákosníčka.

Přijďte si užít pohodový den na zbrusu novém Rákosníčkově hřišti ve Vimperku!

SPOLEČNOST LIDL

Foto: Společnost LIDL a Leoš RUSS – Za krásnější Vimperk

 

Informovali jsme:

POZVÁNKA OD RÁKOSNÍČKA
DOBRÁ ZPRÁVA: Rákosníček postaví dětské hřiště ve Vimperku. Město zvítězilo ve své kategorii
VIDEO: Rákosníčkovo hřiště a Iveta Preslová na Hrad
VIDEO: Děti děkují za Rákosníčkovo hřiště / Video připravili: Iveta PRESLOVÁ a Leoš RUSS se svolením maminek dětí

 

 

 

 

 

 

 

 

0 0 votes
Hodnocení článku
Odebírat
Upozornit na
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře