POLICIE ČR – VÝZVA: Policisté žádají o informace svědky dopravních nehod

POLICIE ČR – VÝZVA: Policisté žádají o informace svědky dopravních nehod

Dopravní policisté žádají svědky o informace k dopravní nehodě, ke které došlo v době od 09:00 hod. dne 9. 4. 2018 do 16:30 hod. dne 11. 4. 2018, na místní komunikaci u čerpací stanice Benzina, v ul. Nebahovská v Prachaticích.

Z dopravní nehody je důvodně podezřelý dosud nezjištěný řidič nezjištěného vozidla, který se nechoval ohleduplně a ukázněně, následkem čehož narazil do pevné překážky, železného ochranného rámu hlavního nosného sloupu, čímž došlo k vytržení rámu z podloží. Dosud neustanovený řidič na místě nezastavil a nehodu neoznámil. Při dopravní nehodě došlo k hmotné škodě na kovovém rámu ve výši zhruba 5000 korun.

 

Dopravní policisté dále žádají svědky o informace k dopravní nehodě, ke které došlo v době od 05:55 do 15:35 hodin dne 17. 4. 2018, na parkovišti pod mostem, v ulici Sklářská ve Vimperku.

Z dopravní nehody je důvodně podezřelý dosud nezjištěný řidič nezjištěného vozidla, který se nechoval ohleduplně a ukázněně, následkem čehož narazil do levých zadních dveří zde zaparkovaného osobního vozidla Ford Focus. Dosud neustanovený řidič na místě nezastavil a nehodu neoznámil. Při dopravní nehodě došlo k hmotné škodě na vozidle Ford ve výši zhruba 15 000 korun.

 

Dopravní policisté žádají informace také ke třetí dopravní nehodě, ke které došlo dne 17. 4. 2017 v 17:30 hodin, na silnici I. třídy číslo 4, ve směru jízdy Korkusova Huť – Solná Lhota.

Z dopravní nehody je důvodně podezřelý dosud nezjištěný řidič nezjištěného nákladního vozidla, který nejel při pravém okraji vozovky a při míjení se s druhým nákladním vozidlem Scania, narazil do jeho levé přední části. Dosud neustanovený řidič na místě nezastavil a nehodu neoznámil. Při dopravní nehodě došlo k hmotné škodě na vozidle Scania ve výši zhruba 20 000 korun.

 

Dopravní policisté žádají svědky těchto dopravních nehod o informace. Veškeré informace k dopravním nehodám, prosím, oznamte na linku Policie České republiky 158 nebo přímo dopravním policistům na telefonní číslo 974 236 254. Děkujeme.

POLICIE ČR

 

 

 

0 0 votes
Hodnocení článku
Odebírat
Upozornit na
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře