POLICIE ČR – VÝZVA: Policisté žádají o informace svědky dopravních nehod

POLICIE ČR – VÝZVA: Policisté žádají o informace svědky dopravních nehod

Dopravní policisté žádají svědky o informace k dopravní nehodě, ke které došlo dne 8. dubna 2018 ve 12:10 hodin, na místní komunikaci ul. Mírová ve Vimperku.

Z dopravní nehody je důvodně podezřelý dosud nezjištěný řidič nezjištěného vozidla, který se nechoval ohleduplně a ukázněně, následkem čehož narazil do levé zadní části zde zaparkovaného osobního vozidla Škoda Fabia. Dosud neustanovený řidič na místě nezastavil a nehodu neoznámil. Při dopravní nehodě došlo k hmotné škodě na vozidle Škoda Fabia ve výši zhruba 30 000 korun.

 

Dopravní policisté dále žádají svědky o informace k dopravní nehodě, ke které došlov dne 13. dubna, v době od 12:30 do 13:30 hodin, v ulici Pod Skalkou v Prachaticích.

Z dopravní nehody je důvodně podezřelý dosud nezjištěný řidič nezjištěného vozidla, který se nechoval ohleduplně a ukázněně, následkem čehož narazil do levé přední části zde zaparkovaného osobního vozidla Renault. Dosud neustanovený řidič na místě nezastavil a nehodu neoznámil. Při dopravní nehodě došlo k hmotné škodě na vozidle Renault ve výši zhruba 80 000 korun.

Dopravní policisté žádají svědky těchto dopravních nehod o informace. Veškeré informace k dopravním nehodám, prosím, oznamte na linku Policie České republiky 158 nebo přímo dopravním policistům na telefonní číslo 974 236 254. Děkujeme.

POLICIE ČR

 

 

 

0 0 votes
Hodnocení článku
Odebírat
Upozornit na
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře