ZDRAVÉ RADY DOKTORKY JITKY HOŘEJŠOVÉ: Molekulární vodík – palivo našeho života

ZDRAVÉ RADY DOKTORKY JITKY HOŘEJŠOVÉ: Molekulární vodík – palivo našeho života

 

Prof. Shirahato z Univerzity v Kjúšú (Laboratoř buněčné regulační technologie) zjistil, že voda z tzv. „léčivých pramenů“ obsahuje „aktivní vodík“. Je nasycena molekulami vodíku H, obdobně jako voda v Ludrech.

Vědci objevili řadu fenomenálních účinků molekul vodíku na naše zdraví. Molekuly vodíku aktivují gen odpovědný za tvorbu antioxidačních enzymů, jako je kataláza, glutation peroxidaza a hemoxygenáza-1.

Molekulární vodík chrání proti poškození buněk ozářením a napomáhá jejich léčení. Alkalizuje tělo a poskytuje ochranu i v buňkách, chrání DNA a proniká přes hematoencefalickou bariéru v mozku a chrání mozek před volnými radikály, záněty a toxiny.

Jak působí aktivní vodík?

Aktivní vodík (H2) neutralizuje nebezpečné volné radikály, zvláště hydroxylový radikál -OH¬, který mění na H2O, tedy vodu. Volné radikály poškozují enzymy, buněčné membrány a napadají DNA buněk. Volné radikály, jako OH se podílí na vzniku rakoviny, Alzheimerovy choroby, roztroušené sklerózy a dalších tzv. Civilizačních nemocí.

H2 rychle likviduje záněty – aktivní vodík likviduje příčinu zánětů a zachovává účinnost imunitního systému – na rozdíl od kortikoidů, které likvidují zánět tím, že poškozují bílé krvinky.

H2 neutralizuje celou řadu toxinů, včetně těžkých kovů, které jsou karcinogenní a tělo je neumí rozložit ani metabolizovat. Reakce našeho těla na těžké kovy vede často k falešným diagnózám. Vodík se na toxiny a kovy váže a umožňuje tělu jejich vyloučení.

H2 rozkládá odpadní látky, které vznikající při metabolizmu, např. kyselina mléčná ve svalech po sportu!). Rychlé odbourání, vyčištění organizmu a rychlá regenerace je zárukou  energie pro nejvyšší výkony!

H2 chrání zdravé buňky před toxickými účinky chemoterapie a léků, aniž by rušil účinky léku.

Vodík dokáže pomoci řešit příčiny obrovského množství zdravotních problémů.

Zháší záněty, urychluje hojení, zpomaluje stárnutí, detoxikuje tělo atd. Molekuly jsou tak malé (0,24 nanometru – nejmenší ve vesmíru), že pronikají i tam, kam se žádné jiné antioxidanty nedostanou. Poskytují tedy ochranu jak mimo buňky, tak i uvnitř buněk.

Generátor vodíku

Vědci z Jižní Koreje našli řešení – generovat, tzn. vyrábět si „zázračnou vodu“ jako v Lurdách doma! Dva kovy – TITAN a PLATINA, které jako katalyzátory elektrolyticky nasytí jakoukoliv vodu molekulárním vodíkem. Světový vynález vědců je na světě, membrána PEM umí vyrobit vodu s vyšší obsahem aktivního vodíku než v Lurdách za 2 minuty! A pak vodu obohacenou molekulárním vodíkem můžete pít, mýt se v ní, oplachovat vlasy a detoxikovat potraviny. Navazuje patogeny, volné radikály a opraví i poškozené buňky.

Generátor umí z vody odstranit škodliviny, včetně chlóru, upravuje pitnou vodu a používáním se odstraní mnoho zdravotních problémů – a benefit pro ženy – je to skvělý lifting – buňky se nasytí vodou a pleť se vypne po celém těle! A udržuje zuby bílé!

Urychluje odbourávání alkoholu, tj. ETYLAKOHOLU, ale i METYLALKOHOLU. V současné době existují dva typy přístrojů s membránou PEM! Nabízí se užití doma, ale i v kancelářích, ordinacích, firmách a samozřejmě při sportovních aktivitách!

 

RNDr. Jitka HOŘEJŠOVÁ

ilustrační foto: pixabay

 

 

 

0 0 votes
Hodnocení článku
Odebírat
Upozornit na
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře