POLICIE ČR – VÝZVA: Policisté žádají o informace svědky dopravních nehod ve...

POLICIE ČR – VÝZVA: Policisté žádají o informace svědky dopravních nehod ve Zdíkovci a Prachaticích

Dopravní policisté žádají svědky o informace k dopravní nehodě, ke které došlo v době od 13:00 hodin do 18:00 hodin dne 24. ledna 2018, na silnici II. třídy číslo 145, před domem, v uzavřené části obce Zdíkovec. Z dopravní nehody je důvodně podezřelý dosud nezjištěný řidič nezjištěného vozidla, který se nechoval ohleduplně a ukázněně, následkem čehož narazil do oplocení u domu, čímž došlo k poškození jednoho plotového pole s výplní. Dosud neustanovený řidič na místě nezastavil a nehodu neoznámil. Při dopravní nehodě došlo k hmotné škodě na oplocení ve výši zhruba 5 000 korun.

Dopravní policisté dále žádají svědky o informace k dopravní nehodě, ke které došlo dne 26. ledna v době od 08:00 do 10:00 hodin, na parkovišti v ulici Primátorská v Prachaticích. Z dopravní nehody je důvodně podezřelý dosud neustanovený řidič nezjištěného vozidla, který se v místě dopravní nehody nechoval ohleduplně a neřídil se pravidly silničního provozu, následkem čehož poškodil levý bok zde zaparkovaného osobního vozidla Škoda Octavia. Dosud neustanovený řidič na místě nezastavil a nehodu neoznámil. Při dopravní nehodě došlo k hmotné škodě na vozidle Škoda ve výši zhruba 50 000 korun.

Dopravní policisté žádají svědky těchto dopravních nehod o informace. Veškeré informace k dopravním nehodám, prosím, oznamte na linku Policie České republiky 158 nebo přímo dopravním policistům na telefonní číslo 974 236 254. Děkujeme.

POLICIE ČR

 

 

0 0 votes
Hodnocení článku
Odebírat
Upozornit na
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře