ZASEDALA RADA MĚSTA: Vzala na vědomí odpis pohledávky, udělila záštitu, souhlasila s...

ZASEDALA RADA MĚSTA: Vzala na vědomí odpis pohledávky, udělila záštitu, souhlasila s kácením dřevin

 

Rada města Vimperk na svém pravidelném zasedání 8. ledna kromě jiného projednala a schválila (přinášíme přesnou citaci usnesení bez redakční úpravy):

Usnesení č. 2
Rada města souhlasí s podáním žádosti o pokácení dřevin rostoucích na pozemcích ve vlastnictví města Vimperk parc. č. 1831/5, parc. č. 1830/2, parc. č. 906/1, parc. č. 907/1 a parc. č. 853 v k. ú. Vimperk, dle předloženého návrhu.

Usnesení č. 9
Rada města bere na vědomí odepsání pohledávky zemřelého dlužníka ve výši 29.474,27 Kč v měsíci lednu 2018, z důvodu zastavení dědického řízení pro nemajetnost zemřelého.

Usnesení č. 10
Rada města souhlasí s umístěním sídla spolku Šumava na nohou z. s. v bytě v ulici Mírová čp. 431 ve Vimperku.

Usnesení č. 13
Rada města rozhodla uzavřít darovací smlouvu se společností GSI Hotely s. r. o. na poskytnutí věcné ceny ve výši 7.127 Kč určené na materiální zajištění tomboly městského plesu.

Usnesení č. 14
Rada města rozhodla uzavřít smlouvu o obstarání propagace a reklamy se společností TVInvest s. r. o. na poskytnutí finanční částky ve výši 3.000 Kč určené na materiální zajištění tomboly městského plesu.

Usnesení č. 15
Rada města uděluje záštitu spolku Vimpersko z. s. zastoupeným jeho místopředsedkyní Mgr. Věrou Vávra ke kulturně-zábavní akci (pracovně nazvané Letní pohodová neděle) pořádané 26.05.2018. Zároveň rada města souhlasí s použitím znaku města Vimperk při prezentaci města Vimperk jako organizace, která nad touto akcí převzala záštitu.

Usnesení č. 16
Rada města pověřuje starostu města dalším jednáním o poskytování právních služeb města.

 

(red)

Celý zápis z jednání (ve formátu PDF)

 

 

0 0 votes
Hodnocení článku
Odebírat
Upozornit na
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře