POLICIE ČR: Dnešní ranní dopravní nehoda si vyžádala lehké zranění řidičky, včerejší...

POLICIE ČR: Dnešní ranní dopravní nehoda si vyžádala lehké zranění řidičky, včerejší náraz řidiče do stromu se naštěstí obešel bez zranění

 

 

Policisté vyjížděli dnes před šestou hodinou ranní k dopravní nehodě, ke které došlo na silnici II. třídy číslo 145 ve směru Vimperk – Zdíkov, kde řidička s osobním vozidlem Škoda Felicia nepřizpůsobila rychlost jízdy povaze a stavu vozovky i svým schopnostem. To mělo za následek, že  vyjela mimo komunikaci a narazila do stromu. Po nehodě skončila v péči lékařů s lehkým zraněním. “Požití alkoholu vyloučila dechová zkouška. Hmotná škoda na havarovaném vozidle je odhadem 10 000 korun,” informovala policejní mluvčí por. Martina Joklová.

 

Druhou dopravní nehodu řešili včera před desátou hodinou ranní policisté na silnici II. třídy číslo 168 v katastru obce Nové Hutě, v úseku Kvilda – Vimperk. Řidič osobního vozidla Toyota Auris nepřizpůsobil rychlost jízdy stavu a povaze zledovatělé vozovky, následkem čehož při průjezdu pravotočivou zatáčkou dostal smyk, vyjel do protisměru a dále mimo komunikaci, kde s levým zadním bokem auta narazil do stromu. “Alkohol byl u řidiče negativní. Ke zranění osob nedošlo. Hmotná škoda na vozidle je odhadem 120 000 korun,” uvedla Martina Joklová, prachatická policejní mluvčí.

(red)

 

 

0 0 votes
Hodnocení článku
Odebírat
Upozornit na
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře