POLICIE ČR: Svodka týdne: Vloupání do vozidla. Krádež ve škole. Zpronevěra peněz

POLICIE ČR: Svodka týdne: Vloupání do vozidla. Krádež ve škole. Zpronevěra peněz

Vloupání do vozidla

Policisté zahájili úkony trestního řízení ve věci přečinů krádeže a neoprávněného opatření, padělání a pozměnění platebního prostředku. Pátrají po pachateli, který se z úterý na středu tohoto týdne vloupal do vozidla VW Caddy, které bylo zaparkované před domem v ulici Sokolovská v Prachaticích. Pachatel z uzavřené schránky odcizil pánskou peněženku s osobními doklady, průkazem od vozidla a platební kartou a dále z vozidla odcizil pánskou softshellovou bundu, modré barvy. Svým protiprávním jednáním majiteli způsobil škodu za téměř 2000 korun.

Zpronevěra

Policisté sdělili podezření z přečinu zpronevěry  třiadvacetiletému muži z Prachaticka. Podezřelý, jako zaměstnanec jedné volarské firmy, vzal ve druhé polovině srpna z přihrádky u spolujezdce služebního vozidla dokumenty s finanční hotovostí vyinkasovanou od zákazníků. Peníze a dokumenty následně nepředal jednateli firmy, ač tak měl učinit, a to ani nikomu jinému. Zpronevěřením finanční hotovosti způsobil poškozené organizaci škodu za nejméně 47 000 korun.

Krádež ve škole

Dosud neznámý pachatel odcizil tento týden bez použití násilí finanční hotovost ve střední škole v Prachaticích. Peníze se nacházely v batohu, který byl umístěn v šatně jedné třídy. Jednalo se o společně vybrané peníze na školní potřeby. Jejich krádeží vznikla poškozené organizaci škoda za nejméně 6000 korun.

POLICIE ČR

 

 

0 0 votes
Hodnocení článku
Odebírat
Upozornit na
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře